| BlackAngel29 a întrebat:

Salut, TPU. Am 20 de ani și am avut o relație de 3 luni cu o fata pentru care încă am sentimente sincere. Ruptura dintre noi s-a produs acum 2 luni din cauza faptului ca începusem sa devin dependent de atenția ei (uneori în momente în care ea nu avea starea necesara) si din cauza ca aveam stări de gelozie nefondate adesea. Am ajuns fără sa vreau sa o "sufoc" din punct de vedere psihic, de multe ori fără să-mi dau seama și sunt total conștient ca nu a fost ok. Cum pot face sa ii stârnesc din nou interesul fata de mine?

Răspuns Câştigător
| random1620 a răspuns:

Stii chestia cu "prea mult strica"? Pai asa e si cu iubirea. Nu oferi prea multa si nici prea putina.
Inainte sa iubesti pe cineva invata sa te iubesti pe tine pentru a nu deveni instabil emotional. Tine minte ca inainte de toate "tu cu tine" ramai pana la sfarsitul vietii. Sfatul meu pentru tine este sa te concentrezi mai intai pe tine (gen Sa iti iei din timpul liber sa te relaxezi o perioada, daca in astea 2 luni nu ai apucat) iar apoi inainte de toate sa te gandesti daca, chiar o iubesti sau e doar o indragosteala [chiar e o diferenta]. Iar dupa gandeste-te de ce vrei asa multa atentie de la ea (probabil ai probleme din copilarie sau nu ai prea multi prieteni cu care sa-ti petreci timpul).
Dupa ce te asiguri ca esti ok (gen pregatit sa incepi de la capat) si chiar o iubesti incearca sa o recuceresti. (du-o in locurile in care ii placea sa mearga, gen incearca sa-i arati ca esti ok si fara ea, apoi incearca sa te apropii incet de ea *la figurat vorbesc*)

Si nu uita ca daca ea nu te vrea inseamna ca nu e persoana potrivita. NU orice om pe care il iubesti te iubeste reciproc.
Si daca ea nu mai vrea o realtie cu tine treci peste. Nu e singura persoana de pe pamant si nici ultima.

*dar iti mai repet din nou sa te asiguri ca tu chiar o vrei fiindca o iubesti si nu din alte motive. Pentru ca de cele mai multe cazuri persoanele vor relatii doar fiindca in copilarie le-au lipsit ceva.

9 răspunsuri:
| Flavianadx a răspuns:

Nu-i frumos cu sufocatul. Gaseste alta metoda sa o superi si o sa se intoarca la tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu prea poți face multe.
Punctul meu de vedere este că o relație se construiește (sau distruge) în cursul unei activitâți comune, în care cei doi petrec un timp împreună. Astfel, ca să mai ai o șansă, provoacă o întâlnire față în față. nu chat pe whatzup. Cum să faci asta, depinde de circumstanțele locale ale vieții ei și ale tale de până acum. Nu există soluții standard.

| StrongHeart a răspuns:

Ii canti o serenada sau te apuci de scris poezii, sau te prezinti cu un discurs in care ii spui ce simti si un buchet de flori.
Poate o sa-i placa sau poate o sa iti dea cu ele in cap, dar merita sa incerci.

| Adry05 a răspuns:

Ai putea încerca să-i scrii că=n perioada asta te-ai tot gândit ce a fost greșit și ai realizat ș idacă e gata să-ți mai acorde o șansă o să ai mai multă grijă

| mgtow a răspuns:

O intrebi daca iti mai acorda inca 1 oportunitate, in caz de refuz nu repeti greseala cu alta

| EceEgeman a răspuns:

Toate relaţiile se bazează pe încredere. Din punctul meu de vedere, nu cred că lucrul cel mai important este să îi stârneşti din nou interesul, ci să te stăpâneşti pe tine.
Într-adevar într-o relaţe te confrunţi uneori şi cu sentimentul de gelozie sau cu dorinţa de a primi în unele momente mai multă atenţie, dar implicit în momentul în care geloziile tale sunt nefondate şi dorinţa de a primi mai multă atenţie vine în permanenţă indiferent de starea ei de spirit, atunci aceste lucruri devin o adevărată problemă.
Oricare dintre parteneri simte uneori nevoia de spaţiu, de relaxare sau linişte.
Trebuie să devii mai răbdător, să limitezi aceste ieşiri şi mai mult decât atât să rămâi calm.

| HelpingHands a răspuns:

Ai stat 3 luni cu ea, ai sufocat-o, ai stat 2 luni departe de ea... Relația voastră nu prea are șanse!

| Freya1 a răspuns:

Si eu am tendințe din stea uneori cu sufocatul laughing. Asta se intampla cand nu ai primit prea multa afectiune de acasa, cand ai stat mult fara prieteni si e destul de greu sa scapi de starea asta.
Încearcă să îi spui ca ai inteles ce s-a intamplat si sa ii explici ca esti constient de exagerari dar pur si simplu ai simtit nevoia de asta.Fi de acord sa stati o perioadă la distanță iar după sa încercați să reluti reparand-uti atitudinea treptat.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să îți schimbi atitudinea mai întâi.