| alexandru122142341 a întrebat:

Salut! TPU am 25 aproape de ani si prietena mea 34, am putina anxietate, frica de vârstă. Oare sa-mi mai fac griji în privința asta? Încă nu m-am văzut cu ea dar urmează sa ne vedem nu mai vreau sa-mi fac rău singur ca ma gândesc la vârsta ei dar pana la urma dacă este iubire este tot ce trebuie.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

De ce ti e frica?
Ea are varsta mai mare si experienta de viata pe masura.
Ai sansa sa inveti multe de la ea, ce iti pot fi de mare folos in relatiile tale ulterioare.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E prima (serioasă)?

| Fakeru a răspuns:

Tatal meu are 49 de ani si mama 38-39.

Deci e bine frate.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ești tănăr, poți incerca. nu trebuie să te insori

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru moment sunteti ok, ca-i o relatie pur sexuala, dar sunt convinsa ca nu vrei sa te insori o femeie mai batrana cu 10 ani ca tine.

| Mosotti a răspuns:

Tu ai frica ca nu te-ar place.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu conteaza varsta, atata timp cat va iubiti. Am intalnit mai multe persoane casatorite cu diferente mari de varsta, dar tot se iubeau si asta e tot ce conteaza.

| johnnny123 a răspuns:

Este iubita ta, dar nu ai văzut-o niciodată?

| KingOoO a răspuns:

Si eu am 26 si "potentiala" iubita 33. Potentiala pentru ca nu stie pe ce planeta traieste de vreo 6 luni.

Daca si ea te iubeste, fi mandru!

| dullcat a răspuns:

Daca inca nici nu v-ati vazut degeaba iti faci scenarii care iti provoaca anxietate.Cel mai intelept e sa ramai pe linia de plutire, nici prea optimist nici prea negativist.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai daca ați vorbit până acum și totul a fost ok,de ce sa îți fie frica? Se presupune că ați vorbit și v-ați văzut,nu?
Dar și chiar daca nu ați făcut-o,dude,pare clișeic,dar vârsta e doar un număr.
Cum mai zicea cineva,poți învăța chestii pe care sa le aplici in noile tale relații,plus că nu trebuie musai sa te căsătorești cu ea,însă trebuie sa fii și sincer cu ea in privința asta.
Femeile,după o vârstă,nu mai sunt cum erau în tinerețe, nu prea vor sa mai fie folosite și atât, vor ceva stabil, iar dacă simți că nu îi poți oferi asta, mai bine -i spui.

| ania a răspuns:

Dacă te deranjează ideea de a avea o soție cu 9 ani mai mare, mai bine las-o balta acum, nu ii incurca viata degeaba.