| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, am avut o relație de 5 ani, ne-am comportat ca și căsătoriți chiar dacă nu am avut acte, ea a vrut sa încheiem și și-a făcut o alta relație cu un fost prieten de pe atunci, ideea e ca unde lucrez eu lucrează și ea și lucrează și el iar la ora actuala ea lucrează chiar cu mine și n-am încotro vorbesc cu ea atunci. Nu am nimic dar seara când ma întorc acasă ma simt dărâmat, ma apuca toate gândurile, ma da peste cap, ce pot sa fac? Am un serviciu bun și nu as vrea sa renunt, eu am făcut tâmpenia sa o aduc în firma când eram împreună și acum totul s-a întors împotriva mea.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Angajeaza-ti o secretara tanara, frumoasa si desteapta!
Fosta isi va da demisia, de gelozie (si incompetenta).
Daca nu reusesti, da-ti tu demisia!

| ania a răspuns:

Cauta un alt loc de munca, te vindeci mai repede daca nu ii vezi.

| Sophieka a răspuns:

Nu este o tampenie ca ai adus-o in firma, ci ceea ce ea a facut...

Ai putea discuta cu seful sa o mute in alta parte si sa vina alt coleg / colega cu tine.

Nu ai simtit in tot acest timp ca ea este cu gandul la altcineva? Ai de invatat din aceasta experienta si despre tine, si despre oameni si asteapta cu credinta ca va aparea o femeie mult mai buna decat ea in viata ta!

| 1997onur a răspuns:

Pai ia la ales pe el ia a renunțat la tine ia tea schimbta cu altul deci? Știu nu chiar așa dacă... da dacă eram tu ași fi continuat sa muncesc și să-mi vad de munca mea ca este clar ca la ales pe altul ce poți să mai faci? Nu cred ca mai poți face ceva poate poți poate nu poți da cine știe.

| anonimuIl a răspuns:

Nu e nimic ciudat.
Tu și prietenul tău lucrați în același loc, deci sunteți cam la fel profesional.
Diferența între voi 2 e doar ASPECTUL și cum arătați.
Femeia l-a ales pe cel care arată mai bine.
A procedat exact cum procedează orice femeie care trebuie să aleagă din 2 oameni care lucrează chiar în același birou.

| luckz123 a răspuns:

Viata merge mai departe! Comporta-te cu ea ca un strain si vezi-ti de treburile tale la servici.Incearca sa cauti pe cineva care te iubeste cu adevarat!