| petrescuionut a întrebat:

am avut o saptaman proasta rau de tot...
Eram intr-un club cu cateva prietene...un baiat de acolo se agata de o fata care era sub protectia mea si eu l-am avertizat de multe ori incercand sa evit un scandal ...deoarece fac sala de 6 ani de zile i-am am zis sa nu fac ceva urat.
Atunci el a luat o sticla a incecat sa-mi dea cu ea in cap eu m-am ferit l-am impins si i-am zis sa stea cuminte si dupa a vrut sa ma loveasca iar cu pumnul m-am ferit si cand am vrut sa-i dau una am dat cat am putut de tare am lovio pe o fata de acolo...
a cazut jos ca moarta zburandui dinti din gura pe jos si nu-s cum sa mai trezit am luat legatura am vorbit cu familia ei am incecat sa le dau bani necesari pentru dinti deoarece parintii mei au un sistem financiar bun si am incercat sa le platesc tot dar nu vor sa accepte ei sunt niste oameni mai saracuti acum o sa mai incerc sa le dau bani pentru dinti astept parerile voastre sa vad caca este bine ce am facut eu zic ca l-am avertizat de multe ori (tot ce am zis este adevarat)

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si de ce-ai lovit-o pe fata, daca tu aveai treaba cu un baiat?
Iti poate face plangere penala pentru lovire sau alte violente, asa ca incearca sa te intelegi cu ea si familia ei, pentru a nu ajunge sa fii condamnat penal si tot va trebui sa-i platesti o despagubire.

| mgtow a răspuns:

Mergi la parinti si spune-le ca o iei la dentist apoi te intorci acasa cu ea si le dai banii pentru operatia bucala, ca sa ramai cu sufletul impacat macar.

| CoquineNoire a răspuns:

El face sala, mah, ma-ntelegi?
ce dreacu de legatura are sala cu capacitatea de a te bate calumea?
laughing) mi-am si imaginat scena, ahahahaha.
dovada care contrazice ce ai zis tu e faptul ca ai nimerit-o pe una in loc sa dai unde trebuie, deci nu ai nicio scuza.
nu mai evita scandaluri, o regula foarte importanta a barbatilor adevarati este sa fie capabili sa-si apere fata, sa stie sa se bata.
daca erai baiat destept, nu te fereai si nu-l impingeai p-ala care vroia sa dea cu sticla in tine.
faceai o schema kung fu si faceai in asa fel incat sa ricoseze sticla la el in cap.
tu ai reactionat ca o pussy.
ia lectii de bataie pana nu ajungi sa te pui in spatele iubitei de frica.

| AR1373 a răspuns:

Mda...
Ai putea sa te duci la box...
Sa revenim:
Deci daca fata aia nu vrea sa iti accepte banii las-o asa.Macar ai avut bunul simt sa-ti ceri scuze.
P.S. Sper ca l-ai mai lovit pe ala. happy
Baftahappy

| AR1373 a răspuns:

Mda...
Ai putea sa te duci la box...
Sa revenim:
Deci daca fata aia nu vrea sa iti accepte banii las-o asa.Macar ai avut bunul simt sa-ti ceri scuze.
P.S. Sper ca l-ai mai lovit pe ala. happy
Bafta happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar acepta banii de la tine cand pot foarte frumos sa te dea in judecata si sa scoata de 10 ori mai multi bani

| anonimg a răspuns:

Nu era o rusine, ba inca era curaj daca tu iti luai fata cu care ai venit si plecai -daca intr-adevar nu era un mediu placut.
Cluburile nu sunt pentru petrecerea timpului liber; ci ele sunt pentru tot felul de lucruri rele.
Daca ai tai sunt instariti, iar familia fetei este modesta, cu cat mai mult trebuie sa le oferi o suma cu mult mai mare decat lucrarile dentare! Ofera-le mult mai mult. Intreaba-i cat vor; iar tu sa le oferi chiar si peste suma ceruta, impreuna cu parerea de rau. In felul acesta reputatia ta nu va avea de suferit; ba inca vei capata si laude pe deasupra. Nu te uita la bani; caci acestia vin si se duc. Dar bunul nume nu-l vei mai putea capata mai tarziu nici cu toti banii din lume. Astfel vei fi placut atat inaintea lui Dumnezeu cat si inaintea oamenilor.

| sofisis a răspuns:

Sa inteleg ca ala s-a ferit si tu ai lovit fata din greseala nu?
Daca ea nu vrea banii, nu ai cum sa o obligi sa ii ia.Ti-ai cerut scuze, ai incercat sa repari, gata. Las-o in pace.
Sau invit-o la un suc. Ce poveste frumoasa de amor ar fi.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Aha,deci eu din povestea asta am inteles ca esti un baiat de bani gata, atentie! care face sala de 6 ani,"jmecher" ca sa vorbesc pe intelesul tau si l-ai avertizat "frumos" pe individ gen "daca nu stai in banca ta,iti rup capu'"... tipul s-a enervat,normal,si a reactionat.
Acum, presupun ca tu nu te-ai gandit ca poate fi asa impulsiv, tu ai zis ca esti smecher si ca se va potoli, nu? Dar adevarul e ca ti-ai cam cautat-o cu lumanarea.
Iar fata are parinti destepti daca nu accepta bani pentru "reparatii", te-ar putea da in judecata si ar iesi mai castigati!
Felicitari!winking