Salut, pentru inceput va rog sa nu fiti rai si sa faceti misto de gramatica lui, a spus ca scrie de pe tableta/telefon pentru ca ramas fara PC.
Sa incep, inca esti tanar pun pariu ca ai resurse materiale pentru ati permite sa-ti achizitionezi niste carti si sa-ti faci permis la biblioteca, parca e gratuit, citeste cat mai mult sa inveti totul de la 0. DE LA 0. Poate ai carti si caiete mai vechi din clasele anterioare, citeste-le, invata-le! De ce sa te opresti doar la "a munci pe santier" cand poti obtine o diploma de bacalaureat? Inchide-te in camera ta si citeste si invata cat mai mult! Invata engleza si romana +istorie sunt foarte multe resurse pe internet + programa de bacalaureat. E ok, nu-ti permiti sa faci meditatii dar poti invata singur. Acum daca te-ai luat si cu bautura nu prea cred c-o sa dai un randament prea mare mai ales ca esti addicted in pc-uri, jocuri, telefoane etc.
Pun pariu ca poti reusi sa promovezi bacalaureatul DOAR dar DOAR daca ai vointa! O sa-ti fie greu dar poti ajunge cineva.
La scoala sa lasi distractia si sa fii atent la profesori si la ce se preda si in pauze sa iti intrebi colegii ce nu ai inteles, cateodata de la colegi intelegi mult mai bine decat de la profesori.
Mersi sfat. A fost chiar incurajator. Primul care imi zice ca pot ajunge undeva sus. Inca odata merci de sfat. Engleza stiu cat de cat, imi place mai mult decat romana, numa imi e cam greu cu accentul.
Rezista prietene, or sa vina si vremuri mai bune.
Atat trebuie sa faci, sa rezisti orice s-ar intampla. Bafta multa.
Nu-l ajuti deloc!
Incerc. Mersi de incurajare. Sper sa ai dreptate:d
Hmmmm omul beat nu e niciodata in picioare, asa ca fugi de acest viciu, care pe langa faptul ca e nociv e si costisitor. Spui ca nu vei ajunge nicaieri decat cel mult in constructii, aici te inseli amarnic ambitia poate face ce nici imaginatia nu e capabila (asta o spun din experienta). Si in plus in constructii nu sunt numai oameni care dau la lopata sunt sefi de santiere, ingineri, supraveghetori, proiectanti etc.
minnie91 întreabă: