| Bubulescu_Cristi_1998 a întrebat:

Am facut o greseala mare. I-am luat cardul mamei si am inceput sa platesc o gramada de lucruri. De exemplu am bagat o gramada de bani in fifa... am donat pe Youtube si usor usor s-au facut 2600 de lei cheltuiti si acum cardul este gol. S-a dus la banca sa vada ce s-a intamplat si e clar ca o sa se afle... ce as putea sa fac sa nu mi-o iau sau sa nu ma certe si sa ma inteleaga ca m-a luat valul si ca nu am vrut sa-i golesc cardul? Va rog ma simt foarte naspa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vorbit cu maica-mea pe subiectul TU, iar daca zici ca esti adoptat si maica-ta adoptiva te ameninta ca te da inapoi la casa de copii, afla de la mine ca nu poate sa faca asta. Odata infiat trebuie sa te creasca pana la varsta de 18 ani. Apoi dupa varsta de 18 ani esti major si nu mai esti sub tutela DGASPC. Si numai dupa varsta de 18 ani se poate desface adoptia. Legal nu poate sa renunte la tine pana la acea varsta. Dar si asa, nu iti lua nasul la purtare si ar trebui sa recunosti vina, accepti situatia si sa iti fie invatatura de minte. Pentru banii aia incearca sa te faci util in casa. Fa o curatenie, spala un vas, ajuta la cumparaturi. Arata-i lui maica-ta ca iti pare rau si vrei sa indrepti greseala. Asta daca vrei sa indrepti greseala.

37 răspunsuri:
| minrest a răspuns (pentru Bubulescu_Cristi_1998):

Sa fi bagat cineva din banca bani la Fifa din partea ta nu se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

La centru inapoi te poate duce cat "sa iti indrepti comportamentul", dar legal la adoptie se poate renunta dupa ce implinesti tu 18 ani.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Asta-i boala, frate laughing. Mergi la psihiatru.

| Ineys a răspuns:

2600 de lei?
Te dadeam la prima casa de copii pe motiv ca nu am posibilitatea sa te mai intretin avand in vedere ca m-ai cam lasat falit.
Ori glumesti, ori daca vorbesti serios, este cam trist cazul tau.
Oricum, banuiesc ca nu ai cheltuit cei 2600 de lei dintr-un foc.
Sigur daca i-ai cheltuit, ai facut-o pe o perioada mai indelungata, perioada in care mama ta trebuia sa mai verifice si ea cardul.
Ideea asta imi spune ca miroase a minciuna.
Trebuie sa fi idiot sa bagi atatia bani in Youtube ( donand altora ) si in FIFA, un joc amarat unde nu prea vad ce ai castiga daca bagi bani.

Si eu sunt un impatimit al jocurilor, dar nu imi place sa bag bani in ele, ci imi place sa devin cel mai bun la orice joc pe care pun mana (sau foarte bun la jocurile cu competitie mare). happy

Pe scurt, daca ai belit-o grav, o meriti. rolling on the floor

| LTAA a răspuns:

Incearca sa iti iei banii inapoi de unde mai poti. Trimite mailuri, cere rambursari, stornari sau cum se mai zice, fa dispute pe card acolo unde se poate. O sa fie mai bine daca reusesti sa recuperezi macar partial paguba. In urmatoarele luni i-ati gandul de la dat banii pe orice in afara de mancare, invata mai bine la scoala, etc, invata un skill pe net, ajut-o pe mama sa spele vase, etc.

| Bogdan70001 a răspuns:

A trecut o zi....sincer cat de tare te-a batut laughing)

| danbnz a răspuns:

Recunoaste-ti greseala, asuma-ti responsabilitatea, du-te la munca si plateste-ti datoria!