Se joaca cu tine fata asta!
Cand iubesti cu adevarat, nu te joci cu sentimentele iubitului/ iubitei, nu-i ceri pauza, nu gasesti scuze ca sa te strecori cu altul.
Aici este clar ca a aparut alt baiat si ea s-a dus dupa ala.
Fidelitatea in cazul asta, este doar o gluma, ea dovedind clar ca nu poate sa fie fidela!
Acum sincer, de ce ai mai vrea inapoi, peste cateva luni, o fata care te-a aruncat pentru altul?
Ea am senzatia ca se joaca cu tine, precum papusile!
Noi adultii, vedem lucrurile diferit.
Daca vrei sa fii cinstit, loial, fidel si sa dovedesti ca iubesti pe cineva, nu te joci cu el sau sentimentele lui, nu-l parasesti pentru altul sau alta, nu-l supui la teste in masura in care ea este cea care triseaza.
Sincer, eu i-as da pe veci pauza, sa plece cu cine vrea ea si tu sa-ti cauti o fata cuminte, cinstita si iubitoare, care sa nu te paraseasca cand apare un alt barbat prin preajma!
Indiferent de ce simti, spune-i ca s-a terminat si ca indiferent de cand va vrea sa se intoarca la tine, nu mai are ce sa caute din moment ce iti spune ca te iubeste dar vrea o alta relatie. Mie mi se pare a fi testul EI, mai mult decat al tau. Daca vrea sa fie cu tine, ar trebuie sa fie si sa-ti ramana fidela. Poate ca nu poate sa-ti fie fidela si de asta a spus ca este un test pentru tine. Bafta!
Pai te verifica fata daca intr-adevar vrei sa fii cu ea, te testeaza. arata-i ca esti barbat si vrei sa iesi cu ea. ii zici ca vrei sa fii cu ea si nu ai de gand sa astepti ca ea sa iasa cu altul, cu tine sau cu ala, sa aleaga, daca iti zice cu ala, te intorci si o lasi balta,. succes!