| bogdan1319 a întrebat:

am fost cu o fata 5 luni iar apoi ne-am despartit pentru ca ei ii placea de altcineva. Dupa 2 saptamani dupa ce ne-am despartit, a venit la mine si m-a rugat sa ne impacam pentru ca ma iubeste iar si lucruri de astea. Eu o placeam si am acceptat. Va rog spuneti-mi daca am facut bine ca am iertat-o.

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Dacă îi plăcea de altcineva e clar că nu îi place de tine și probabil acel cineva nu a acceptat sau nu i-a ieșit. Ai fost fraier că ai acceptat. Ești a doua cârpă pentru ea.

| SkyPilot a răspuns:

Nu ai facut bine. Daca te iubea nu ar fi plecat de langa tine. O sa o mai faca si alta data.

| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil ca baiatul de care ii place a refuzat-o.
Insa poti incerca sa vezi unde merge relatia. Nu ai nimic de pierdut si in timp s-ar putea sa ajunga sa tina la tine.

| MskDesign a răspuns:

Nu ai facut bine!
Daca a facut-o o data, o va face si a doa oara.

| Iunix a răspuns:

Relația nu o să dureze mult, deoarece din câte îmi dau seama ea nu te iubește cu adevărat și în orice clipă te poate părăsi din nou, pentru altcineva. Poate s-a întors la tine pentru-că băiatul respectiv pentru care te-a părăsit nu o iubește și s-a întors la tine. Din moment ce te-a părăsit pentru altcineva, chiar dacă s-a întors, înseamnă că nu te iubește cu adevărat.

| Kyılε a răspuns:

Nu, nu ai facut bine. Ea vrea doar sa se joace cu sentimentele tale. Daca tine la tine cu adevarat sa nu plece la altul si sa nu te mai lase in ceata, deoarece nu asa decurge o relatie, nu in conditiile de fata. Daca sa mai fii cu ea, ai cuvantul.

| Catapufusel a răspuns:

Probabil daca ii iesea pasenta cu celalalt baiat nu se mai intorcea la tine.Las-o in pace, pana cand nu te va face sa suferi.Succes