Iti sugerez sa fiti impreuna "pe la spate" nu renunta la dragostea adevarata. Daca ea nu are o reputatie murdara si nici tu, adica amandoi sunteti in general cuminti, atunci nu aveti de ce sa acceptati parintii. Parintii mei mi-au spus doua luni sa renunt la cea pe care o iubesc, dupa ce si-au dat seama ca sunt cu ea de 6 luni, au acceptat si chiar si-au dar seama ca au gresit incercand sa ne desparta. Chiar tata mi-a spus de multe ori: cand iubesti pe cineva, nimeni nu e mai important decat acea persoana. nici parintii, nimeni. Daca te insori ce faci? Tu spui DA nu parintii tai. Explica-i si ei astea si isi va da seama de adevar. Nu va despartiti pentru ca veti face o prostie mare
Cu siguranta ii este frica de parintii ei.Asta e viata reala nu poti sa faci orice pentru dragoste.SCUZE ca ti-o spun dar asta e realitatea accepta situatia. UNEORI NU MERITA SA LUPTI PT. DRAGOSTE.nu in astfel de situatii
Probabil ei ii frica de parintit ei, da pentru mine tot timpu adica asa cred ca prima dat e fata pe care o iubesti si dupa aia restul(fata sau baiatul)nu renuta la ea si lupta pentru dragostea ei.