| v7v7 a întrebat:

am fost cu o fata pe care am iubit-o si ea pe mine dar ne-am despartit din cauza parintilor si am devenit cei mai buni prieteni...Azi a fost pana la ea si ne-am sarutat dar ea a zis ca vrea sa fim doar prieteni...De ce?

4 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

Iti sugerez sa fiti impreuna "pe la spate" nu renunta la dragostea adevarata. Daca ea nu are o reputatie murdara si nici tu, adica amandoi sunteti in general cuminti, atunci nu aveti de ce sa acceptati parintii. Parintii mei mi-au spus doua luni sa renunt la cea pe care o iubesc, dupa ce si-au dat seama ca sunt cu ea de 6 luni, au acceptat si chiar si-au dar seama ca au gresit incercand sa ne desparta. Chiar tata mi-a spus de multe ori: cand iubesti pe cineva, nimeni nu e mai important decat acea persoana. nici parintii, nimeni. Daca te insori ce faci? Tu spui DA nu parintii tai. Explica-i si ei astea si isi va da seama de adevar. Nu va despartiti pentru ca veti face o prostie mare sad

| JustOneSmile a răspuns:

Cu siguranta ii este frica de parintii ei.Asta e viata reala nu poti sa faci orice pentru dragoste.SCUZE ca ti-o spun dar asta e realitatea accepta situatia. UNEORI NU MERITA SA LUPTI PT. DRAGOSTE.nu in astfel de situatii

| ralucar226 a răspuns:

Probabil ei ii frica de parintit ei, da pentru mine tot timpu adica asa cred ca prima dat e fata pe care o iubesti si dupa aia restul(fata sau baiatul)nu renuta la ea si lupta pentru dragostea ei.

| euu_7334 a răspuns:

Poate ii este firica de parintii eisad