anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am fost impreuna cu o fata 2 ani iar acum o sptamana ne-am cam certat.2 zile nu am vorbit unul cu altul dar apoi am cautat-o eu.ea mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine si ca nu ma mai iubeste..credeti ca intr-o saptamana se stinge asa iubirea? ..Acuma e impreuna cu alt baiat, mrg cel putin asta mi-a spus ea..nu stiu ce sa fac, am incercat sa vorbesc cu ea dar nu ma ia in seama..nu am gresit cu nimic, adevarul e ca ne certam cam des. Prietenii mei mi-au spus sa las asa un timp pentru ca se va intoarce la mine.voi ce spuneti?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care a fost problema de v-ati certat?

| mala3a a răspuns:

Uite am asa parere! Ca ea nu a procedat corect sunt doua situatie sau ei nu i-a placut de tine sau i-a fost foarte dureros si se teme sa nu se repete!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Uite,ea a intrebat daca mai e vreo sansa,putea sa nu te mai intrebe nimic dupa ce i-ai spus ca v-ati despartit,deci ii pasa. Tu deja i-ai spus ca nu mai e nicio sansa sa va impacati,gen: nu mai incerca,nu ma mai intereseaza de tine. Asa ca fata nu avea ce sa faca decat sa treaca peste,si cum altfel daca nu sa se bage aiurea intr-o relatie? Ea crede ca asa te poate uita,altfel nu are de ce sa fie cu altcineva imediat. Nu trebuia sa ii faci panarama ca iesea cu tipi mai mari,iese cu cine se simte bine,nu cred ca ea iti impune cu cine sa iesi, dar ma rog. Daca o iubesti, mai insista sa iti dea o sansa, arata ca regreti, si nu renunta.

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Wow. bate palma sunt in aceiasi situatie cu tine doar ca sunt fatawinking. tot ce ai spus e exact la fel cu povestea mea laughing)parerea mea ar fi sa o lasi in pace, nu mai are rost chiar si dupa aia 2 ani (si la mine tot 2 ani ).

| Zenithf a răspuns:

Iubirea s-a stins printre certuri si neintelegeri, nu in aceasta saptamana de cand sunteti despartiti. Intr-o relatie cere nu-i numai lapte si miere, si deseori trebuie sa mai lasi de la tine, dar de multe ori se intampla ca, din cauza diferentelor dintre cei doi, trebuie facute sacrificii mai mari decat merita, pur si simplu nu mai merge.
Adevarul e ca ne certam cam des = adevarul este ca nu ne prea intelegeam/nu ne potriveam. Comunicare, intelegere, incredere, cand una din ele lasa de dorit, relatia intreaga este afectata.