Cere-i scuze si spune-i ca nu se va mai repeta: altfel, vei avea multe zile fripte de suportat.
Salut! Cine stie daca te-a simtit sau nu?
Eu cred ca sunt 2 posibilitati :
1.Te-a vazut o persoana cunoscuta chiar daca tu nu ai vazut-o si te-a parat.
2.Mama ta te-a mirosit. Chiar daca mirosi dupa un timp tu esti oarecum obisnuit cu asta si nu mai simti. Un nefumator va simti imediat ca fumezi, se simte dar tu esti obisnuit cu asta, de aceea ti se pare ca nu mirosi deloc.
Eu unul sunt de parere ca mama ta este convinsa de acest lucru si nu mai ai ce sa faci decat sa-ti recunosti fapta. In numele tau scrie 1997, apoi daca acesta este anul nasterii tale atunci esti destul de mare pentru asa ceva, nu? Poti sa iei atitudine si sa vorbesti cu mama ta sau sa fii cuminte si sa-i promiti ca nu se va mai intampla. Momentan ai dezamagit-o extrem de mult facand asta asa ca va trebui s-o faci sa aiba iar incredere in tine. Fa lucruri bune si lasa-te de fumat sau explica-i ca esti destul de mare ca sa faci asa ceva (ca sa-ti controlezi singur viata)
Bafta!
Prima data tu trebuie sa contientizezi ca fumatul iti aduce numai probleme. Degeaba ii ceri scuze mamei tale si tatalui tau daca tu continui sa fumezi pe la colturi. Nu asta e ideea. Tigarile nu sunt bune, nici nu inteleg ce placere gasiti in ele. Am fumat un puf din curiozitate si am tusit o jumatate de ora. Are un gust atat de oribil. Pe banii dati pe tigari, mai bine te duci si iti iei mancare sau haine.
Vad ca a început sa se amelioreze situația, multumesc pentru sfaturi
Depinde ce varsta ai. daca ai trecut de varsta de 16 ani poti fi mai autoritara si ii poti spune ca ti-a fost rusine sa ii recunosti. daca si ea fumeaza o sa vezi ca ajungi sa fumezi cu ea.o zi buna