| ChristianMihai11 a întrebat:

Am ieșit ieri cu o fată,și gen...îmi cam place de ea. Ne-am văzut și am început să vorbim despre una despre alta. Și la un moment dat,tipa îmi zice că e bisexuală. A fost...o lovitură pentru mine,sincer să fiu. Și vreau să întreb: este vreo șansă ca tipa să se schimbe,gen să se concentreze mai mult pe băieți și să nu-i mai placă fetele,sau pot să trăiesc cu o fată bisexuală dar fără să mă înșele,gen, să-mi fie credincioasă numai mie?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Stii, in relatii cam intervine monotonia dupa un timp. Posibil ca, in momentele alea, sa mearga ea si sa faca niste treburi cu alte fete, mai ales daca are in cercul de prieteni persoane care ii impartasesc orientarea sexuala. Totusi, pe multi nu ii deranjeaza sa ii "insele" partenera cu alta fata. Unii chiar vad un lucru super excitant in asta.
Realist vorbind, eu unul nu m-as baga. Totusi, daca iti place chiar asa de mult de respectiva, si ei de tine, puteti incerca. Printr-o discutie cu ea la momentul oportun, dupa ce ajungeti sa va cunoasteti mult mai bine si sa aveti incredere unul in altul, poti afla toate raspunsurile de care ai nevoie, inclusiv in ceea ce priveste problema ridicata aici.
Asta daca chiar e bisexuala pentru ca la varsta de 18 ani nu stiu daca poti afirma asta cu certitudine.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inselatul exista de cand e lumea. Indiferent de orientarea sexuala a partenerului.

| Frank51 a răspuns:

Cele mai misto fete. Nu are treaba inselatul...

| Holiday a răspuns:

Exista mai multe persoane bisexuale, atat femei cat si barbati, decat ai crede. Nu ar trebui sa fii asa surprins.
Ce naiba, ai iesit o data in oras cu ea si deja iti faci planuri de viitor...Ia-o usor si vezi tu ce se intampla, oricum sansele sunt minime sa va petreceti viata impreuna, obiectiv vorbind. Si asta n-are nici o legatura cu bisexualitatea ei.
La momentul vietii in care te afli tu, o iubita bisexuala chiar s-ar putea sa-ti aduca niste beneficii la care nici nu te gandesti. Asa ca nu-ti mai face atatea probleme. Si foarte important, nu-i freca mintile cu chestia asta ca nu de aia ti-a spus.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ce treaba are orientarea cu inselatul?

| Raducons a răspuns:

Ce pot sa faca niste fete, se saruta in rest nu prea au ce. Daca se intalneste cu cineva de gen feminin, cred ca iti faci griji degeaba

| Felissa13Eden a răspuns:

Nu e bine ce fac acum, ca generalizez, dar stiu multe fete bisexuale care si-au inselat partenerii cu alte tipe.
Un prieten era la club si a prins-o pe gagica-sa sarutandu-se cu o tipa.
Conteaza mult caracterul, clar, daca stii ca e fata ca lumea, nu cred ca exista sanse sa te insele totusi

| christine99 a răspuns:

Judeci gresit. Daca un barbat inseala, asta inseamna ca toti barbatii inseala? Asa e si in privinta femeilor bi. Ea stie ca o placi? Poate ti-a zis asa ca sa scape de tine.

| Yukidaruma a răspuns:

Cunosc persoane bisexuale care au relatii stabile cu parteneri de sex opus. Faptul că e bisexuală nu o face bolnavă sau infidelă ci pur și simplu nu o deranjează ideea de a fi împreună cu o altă fată. Dacă simte atracție pentru un băiat nu va fi împotriva unei relații cu el.
Seară frumoasă!

| Horus35 a răspuns:

Dacă e bisexuală nu înseamnă că o să își însele partenerul/partenera. In plus, dacă are aceeași vârsta pe care o ai și tu, nu are cum să știe acest lucru sigur și prin urmare, nu se poate pronunța cu privire la orientarea ei sexuală. Puteți avea o relație frumoasă de prietenie. Dacă m-am înșelat cu privire la vârstele voastre, îmi cer scuze.

| ChristianMihai11 explică (pentru Horus35):

Da,amandoi avem 18 ani. Si zici ca cu o fata care se considera bisexuala, nu putem fi mai mult decat prieteni, nu?

| Horus35 a răspuns (pentru ChristianMihai11):

In cazul asta nu văd niciun impediment pentru a avea o relație. Dacă știi ca e bisexuala, frica ta este că "sunt șanse" să te însele și cu băieți și cu fete, adică dublu? Nu cred ca e adevărat. Chiar dacă ar fi fost heterosexuală și venea vorba de înșelat, te-ar fi înșelat oricum. Dacă veți avea o relație frumoasa și multă încredere reciprocă, șansele de a fi înșelat pot fi și nule. Ceea ce vreau sa spun e ca nu contează orientarea sexuală, contează loialitatea voastră indiferent de câte femei/ câți bărbați vă apar in cale. Încearcă sa scapi de aceasta frică pentru ca va poate afecta relația. Va doresc tot binele.

| Rihhana1 a răspuns:

Poate nu te place si a inventat o scuza.