Fii atent aici la o "tehnica", dar pentru asta este nevoie de putin curaj din partea ta.Am mai recomandat si la altcineva pe aici dar nu stiu daca a facut-o. Te duci la ea cand este mai singura sau nu vorbeste cu nimeni, nu strica sa fie vreo prietena pe langa ea si sa auda, si ii zici" "Uite, mie imi place de tine, ia zi, cum facem?" ")) dar exact asa, si mai zambesti putin la final. Este cea mai tare chestie posibila, nu se va astepta la asa ceva, o sa aiba de discutat cu prietenele ei ceva interesant. Daca tine, si te mai intreaba daca ai vorbit serios, ii zici ca da, daca fata te intreaba SERIOS, daca nu sau daca se supara pe tine si reactioneaza negativ ii zici ca a fost o gluma si ii atragi atentia ca nu prea stie de gluma. Cam asa sta treaba, necesita putin curaj din partea ta, sa-mi spui si mie daca a tinut, la mine da, dar sunt curios daca si alte fete au "acceptat" metoda asta de abordare. La mine a fost usor, oricum fetele ma stiu ca sunt pus pe glume mereu, dar cu bun simt, asa ca nu m-am facut de ras.
Nu sunt sigur ca o sa funcitoneze ea nu ma prea cunoaste si nici eu pe ea nu-s tiu cuma r reactiona intelegi ma tem si oricum nu stiu cum s aintru in vorba cu ea oricum avem un lucru incomun amandoi fumam si de aia ma si intalnesc cu ele dar cu timpul a inceput smai placa de ea e de treba fata
Tocmai aici este secretul, ca nu va cunoasteti, replica asta este pentru situatii cand nu te cunosti cu fata, ca daca ma cunosc cu ea, din cate ar trebui sa stiu despre ea, as gasi o modalitate sa o abordez. Chiar daca nu stii cum reactioneaza, nu conteaza, daca este pozitiv continui, astepti solutii din partea ei, daca este negativ, ii spui ca a fost o gluma. Pana la urma ce ai de pierdut? Cred ca merita o incercare.
Nu am eu curajul asta nici tupeul imi parerau da planul asta pic oricum mersi
Oricum idea ta e cea mai buna daca aveam curajul si tupeu o incercam chiar mam infuriat pe timiditatea si pe lasitatea mea dea pune in practica idea asta buan idea ta e pacat ca n-am tupeu
Ai putea sa vorbesti despre copilaria ta. Daca o vezi pe ea ca vorbeste, nu o intrerupe ci las-o sa termine dupa care mai pune-i intrebari. In general nu avem cum sa-ti dam sfaturi fiindca lucrurile oricum or sa curga de la sine. Deci in mare... fa-te placut.
Incearca sa iesi cat mai mult cu acele fete, si poarta-te natural. Incearca sa o ajuti(Daca ii pica ceva il iei tu, o inviti la un suc ceva etc), fi alaturi de ea la bine si la rau, fa-o sa se simta bine in compania tha, dai sfaturi bune etc.Ai sa vezi ca daca respecti aceste chestii, o sa ajungi prieten f. bun cu ea, si poate la un moment dat.... Funda?
Maia stepta sa avd si alte rapsunsuri daca nu vine unul mai bun iti dau funda daca nu imi pare rau oricum mersi
Stiu dar ma chinui de cateva luni sa-mi fac o prietena si nu gasesc si vad cam dat de multe si incep s avad daca gasesc vreuna in grupul asta vad ce iese dac anul incerc cu alta pana termin cu toate si daca nu-mi merge cu nicuna o s aincep s ale cunosc prietenele si ma dau si al alea:)
Incearca sa gasesti lucruri in comun cu ea si discuta despre ele. Ajuto, fa-o sa rada si stai mai mult cu ea. Afla ce ii place.
Sper ca te-am ajutat.
Sa zicem ca m-ai ajutat dar nu prea am pricep sa fac oameni sa rada nu e punctul meu forte
Inteleg