| BeeStBooYy a întrebat:

Am la scoala o colega de care imi place de ceva vreme dar ea desi da semne ca m-ar placea( ma ia in brate si isi pune capul pe umarul meu, zambeste, este in centrul atentiei etc.) eu nu cred ca e asa pentru ca aceleasi semne le mai face la niste colegi adica desi mie mi se pare ca mi le face mai special cumva happy nu stiu ce sa zic va rog ajutati-ma FUNDA la sinceritate!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ce face fate, se numește flirt. Dă-i 'nainte, vezi ce iese. Ce ai de pierdut?

| Frank51 a răspuns:

Cele mai praf fete, penibile. Mai mult de relatie cu beneficii nu le poti cere.

| VICTORTPURO a răspuns:

Din propria experienta pot sa iti spun ca asa gen de gesture si maniere sunt uneori dezamagitoare, adica tu intr-un fel te gandesti ca daca se poarta asa inseamna ca are si ea o atractie si ceva sentimente mai mult decat o prietenie, ai doua optiuni, sa ii dai de inteles prin gesturi ca o placi si sa ii arati in acest fel ca ai dori ceva mai mult de la ea decat o simpla prietenie, ori recurgi la o metoda directa la care ai nevoie de curaj, adica sa ii spui direct ca o placi si ce simti pentru ea, este deja alegerea ta sa procedezi cum consideri ca te vei ispravi mai bine, insa daca o sa lasi totul asa o sa ajungi sa traiesti doar in ganduri, oare cum ar fi fost daca I-as fi spus ca o plac? etc. Stiu ca poate nu ai experienta, insa numai asa o sa afli cu adevarat daca fata simte la fel, si te asigur ca chiar si daca vei primi un refuz, dar oricum te vei simti mai bine considerabil, pentru ca macar ai incercat, si fata la randul ei va avea o impresie buna despre tine, pentru ca macar ai avut curaj sa ii spui, iti urez succese mari.

| fyndtnydt7u a răspuns:

Am avut și eu o iubită care exact așa făcea. Problema e că fetele de tipul ăsta sunt ușuratice și ele au tendința să nu fie fidele, interesate în relație și așa mai departe. Eu cred că te duce de nas, dar poate ar fi bine să o întrebi dacă îi place de tine. Succes!

| nicol2 a răspuns:

Pai daca procedeaza asa si cu alti colegi inseamna ca ii place sa fie in centrul atentiei. Daca te place o sa o surprinzi ca te priveste foarte des si iti v-a cauta compania foarte des.De obicei simti cand cineva te place. Incearca sa ii propui o intalnire mai in gluma mai in serios vezi ce zice? Daca refuza ii spui ca ai glumit si gata.Bafta!

| Allexandra13 a răspuns:

Daca exact aceleasi chestii le face si cu ceilalti, nu prea cred ca te place. Si eu cu, colegul meu de banga ma inteleg super bine, si alte chestii de genul nu fac cu altii dar, nu mi place de el, am prieten. Deci nu trebuie neaparat sa te placa pentru a pune capul pe tine, sa alte chestii, e doar o fata draguta, sociabila, ti o spun din propria experienta. Si eu sunt fata si poate am mai stat cu capul pe colegul de banca, sau am stat aproape de alti colegi, dar nu mi place de ei.