| anonimul0826 a întrebat:

am mai pus intrebari legate de acest subiect si mai am inc auna azi m-am intalnit cu o fata pe care o plac si mai era cu o prietena stam ce stam vorbim peurma vine o alta prietena si peste 10 minute pleaca fata aia si cu fata pe care eu o plac sa cumpere niste tigari si raman cu fata care in urma cu 10 minute a venit eu o cunosc d emult timp si am zis s-o intreb niste lucruri despre acea fata sa stiu mai multe lucruri despre ea am intrebata cam cum sa ma comport cu ea si daca as invitato la un suc cum ar reactiona ea mi-a zis sa nu o invit deoare nu ar reationa prea bine ea e cam cum sa zic tipa chesti din astea urla si am zis bine si ce as putea face altceva ea miz zis sa ma bag odata cand suntem toti 3 sa ma bag inseama cu ea sa fac o gluma si so strang in brate ca intre prieteni ce spuneti e de ajuns sau as mai putea face si altceva astept raspunsuri FundaVOT.

7 răspunsuri:
| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Din cum ai explicat se vede clar ca fata pe care tu o cunosteai de mult timp a incercat sa te induca pe o cale toatal gresita.Singurul lucru care ma mira in toata povestea asta este atitudinea ta fata de parerea fetei pe cae tu o cunosteai deja.Eu cu siguranta nu as urla sau m-as criza daca m-ar invita un baiat la un suc, cred ca mai repede m-as supara daca acel baiat ar face gluma pe care tu ai precizat-o si iti spun categoric ca nu numai eu as reactiona asa ci si restul fetelor(normale). Cred ca mai bine a-i invita-o la un suc si te-ai comporta frumos cu ea fara sa o faci sa se simta prost intr-un fel cu glume d-astea nepiperate.straight faceSfat:Nu asculta parerea tuturor persoanelor pe care le cunosti de mai mult timp!

| anonimul0826 explică (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Da ai dreptate dar o cunosc pe fata aia care o plac de la inceputul anului sunt a 9 o cunsc stiu cum reactioneza e putin disperat urla daca faci glume proaste o ia razna nu vrei so vezi dar cand e linsitita si vb cu ea frumos e de treaba si vvorbeste foarte frumos cu tine cu mine asa face.

| Raluca829207472829204 a răspuns:

Mda. Pai, incearca sa vorbesti cu tipa, pe care o palci si sa nu mai asculti sfatul altor fete. Sti cum e? Eu am fost cu un baiat, si frate! laughing Am fost geloasa pe prietena mea ca e cu un baiat. laughing Deci noi fetele suntem ciudate. Simteam ca il plac, pe prietenul meu, dar as vrea ca celalalt sa fie al meu. Asa a facut si fata pe care ai intrebat-o. nu te place. Dar ii e ciuda pe prietena ta. Chiar daca nu iti vine sa crezi, iti garantez. Si nu fa din astea, cu latu in brate. Sunt vechi si penibile! ia-o o data usurel, si vorbiti. Intreab-o daca te place. Nu e atat de greu! :* Noroc.

| Werimar a răspuns:

Salut, parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea intre 4 ochi. Nu incerca sa o iei pe ocolisuri. Fi increzator, si spune-i sa iasa cu tine la un suc. Daca te refuza si zice ca " nu are chef, are niste treaba ", cel mai probabil e ca nu te place si nu vrea sa iti spuna asta in fata. Totusi daca te refuza azi si stabileste o alta zi, esti pe drumul cel bun. Nu mai astepta, nu ai nimic de pierdut.

| anonimul0826 explică (pentru Werimar):

Da asta asi zice si eu oricum daca nu fac nimica se termina acum scoala si sunt sase mari sasi gaseaska prieten in vakanta si o pierd ce mias fi dorit sa mai fie inca vreo 2-3 sapatamni de abia mi-am facut curaj sa vb cu fata aia chiar daca o cunosteam de 5 ani ma balbaiam nu mai puteam de emoti s avad ce spune iti dais eama ce emoti as ave ain acel moment sa zicem cai supun hai ca vreau sa vb ceva si ma duc mai incolo cu ea iti dia seama lesin pe acolo ma ia salvarea ar fi naspa faza nu

| manuela2809 a răspuns:

Incearca s-o stapanesti, faci glume si vorbesti ca sa inteleaga ca o placi si daca vorbeste si ea cu tine atunci incepi sa stai langa ea si sa o inviti la un suc... sper ca ti-am dost de foloswinking

| manuela2809 a răspuns:

Incearca s-o stapanesti, faci glume si vorbesti ca sa inteleaga ca o placi si daca vorbeste si ea cu tine atunci incepi sa stai langa ea si sa o inviti la un suc... sper ca ti-am fost de foloswinking