| JonD a întrebat:

Am mai pus o intrebare (salut TPU! imi place de o fata care e cu doi ani mai mare ca mine... dati-mi niste sfaturi...),am primit un sfat,,sa incerc sa intru in anturajul ei",e bun, dar cum sa o fac? Mentionez ca sora unui coleg de-al meu o cunoaste pe ea si pe cateva prietene de-ale ei.Deci ce ma sfatuiti sa fac? Cum sa reusesc sa intru in anturajul ei?

5 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Offf...asta e tot cu ce pot incepe.
Sa stii ca incerc sa vorbesc cat de cat frumos, desii, nu vreau sa par vreo nesimtita, dar intrebarea e penibila.
Nu cred ca o fata se va uita vreodata la un baiat mai mic ca ea.
Sa fim seriosi, eu imi vad colegele cum sunt moarte dupa aia de a 12a si aia...
Dar depinde de anumite criterii chestia asta
Daca arati foarte bine,adica ca vreun model cevalaughing,sau daca ai bani,sau daca nu prea iti arati varsta,sa pari mai matur eventual.
Adevarat,se zice ca dragostea nu are varsta,dar sa-mi zici si mie cata dragoste e in jur,pentru ca eu nu cred ca toate persoanele care se tin de mana chiar se iubesc. Poti sa-mi faci orice,dar nu am sa cred.
Dragostea vine mai incolo, si e una singura,(nu cum e acum, cu o mie de relatii una dupa alta si pe fiecare o iubesti si dupa te saturi de ea)
Desi am prietene care sunt cu persoane, asta cateodata, un pic mai mici decat ele, 1 an, maxim 2, totusi, ele o fac din joaca.(Deci s-ar putea sa te alegi cu o bataie de joc din partea ei)
Eu cred ca ar trebui sa te uiti la cineva de varsta ta.
Iar ca sa intrii in anturajul ei, trebuie sa stii pe unde umbla(gen prin ce cluburi merge, baruri, si sa calci si tu pe acolo-desii ma indoiesc ca e cazul de asa ceva)
Lasa, mai sunt fete.Altele! Mai de varsta ta...

| Céline7 a răspuns:

Dragistea nu are varsta, inceraca sa vorbesti cu ea, si sa gasesti o calea ca sa iesiti in par, ect.Sau cere-i sfaturi prietenei tale

| JonD explică (pentru Céline7):

Nu vreau sa spun nimanui, adica nu vreau sa ii zic in fata, deoarece nu vreau sa ma arate toti cu degetu dupa aia si sa imi zica ''iti mai place ma de aia?''...intrebarea pe care am pus-o cred ca este evidenta, cum sa intru in gasca ei de prieteni? si fara suparare, dar scrie putin mai coerent

| Céline7 a răspuns (pentru JonD):

Tu esti prieten cu sora celui coleg? Sau sora colegului tau vorbeste cu ea si cu prietenele ei? Daca sora ta ar vorbi cu ea atunci ai putea sa te apropii cu ajutorul colegului tau de sora lui si cu ajutorul ei ai putea sa o cunosti pe ea, iar cu timpul vei fi si tu in gasca ei happy