| JonD a întrebat:

Am mai pus o intrebare (Imi place de o fata... dati-mi niste sfaturi).Am primit un sfat bun, sa intru in anturajul ei.Sora unui coleg le cunoaste pe prietenele ei si cred ca si pe ea.Nu vreau sa ii spun acelui coleg ca imi place de ea deoarece o sa afle mai multe persoane si dupa o sa inceapa sa ma arate cu degetu si sa zica "iti mai place ma de aia?". Faza e ca ea e cu 2 ani mai mare deci daca o sa fie sa zic ca o iubesc, ii zic ei.Deci cum sa fac sa intru in anturajul ei? Cum sa fac sa ma imprietenesc cu sora colegului meu ca sa ajung la acea fata? Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Afla de la mine, un secret care este cunoscut de 2 persoane, nu mai e secret.
daca stai si sufli in ciorba, s-ar putea sa ti-o sufle careva.

actioneaza! ori e alba, ori e neagra.

| TotEuMa a răspuns:

Da peste ea la scoala sau undeva iti ceri frumos scuzerolling on the floor)) dupa care te imprietenesti cu sora colegului care iti va face cunostinta cu tipa ta smug frumos scenariu nu?

| HoHOO a răspuns:

Incearca cumva si te intelegi cu sora prietenului tau si asa vei putea sa o cunosti pe acea fata de care iti place.Si cand o sa faci cunostinta cu ea(si daca o sati mai placa de ea) atunci trebuie sa ii spui. Si ea poate te va placea.Asta nu se stie niciodata.Eu i-am spus unui baiat mai mare decat mine cu 4 ani ca imi place de el si el ma place pe mine.Acum a incepu sa ma placa din ce in ce mai mult.Deci ce te sfatuiesc sa faci este sa te imprietenesti cu sora prietenului tau. Sper ca te-am ajutat.

| JonD explică (pentru HoHOO):

E buna ideea cu sora, dar cum sa fac sa ma imprietenesc cu sora lui? Ca mi-e cam tarsa sa-i zic ca e una dea'sta care daca afla ceva spune la toti si nu vreau sa afle asa fata aia.

| HoHOO a răspuns (pentru JonD):

Doar tu stii cum este prietenul tau si cum poti sa te imprietenesti cu sora lui.Succes!:*