Chiar daca iti pare atat de rau acum,dupa ce o sa te impaci iar cu ea,ce te va face sa nu o barfesti din nou? cum vei rezista tentatiei, daca ai in caracter acest lucru?
Raspunde-ti la aceaste intrebari, apoi cand esti sigura ca nu vei mai gresi, poti sa iei initiativa de a fi iar prietena ei dar pentru asta trebuie sa ii demonstrezi; initiativa ta este buna dar ceea ce ii vei scrie trebuie sa se bazeze pe fapte.
Trebuie sa stii ca este destul de greu sa iti faci prietene adevarate, iar cand iti faci trebuie sa le respecti nu sa "ciripesti"toate secretele.trebuie sa inveti sa fi de incredere.Scrie-i tot ce simti sincer, va aprecia gestul insa, cum am zis trebuie sa ii si demonstrezi ca ce zici este real.Succes!
Din pacate, greseala ta este fatala. Esti la varsta la care iti faci cele mai frumoase si trainice prietenii. Orice tradare, lasa urme grave asupra celui tradat. Cu trecerea anilor, vei intelege ca prieteniile din adolescenta sunt cele mai sincere si ele nu merita sa fie tradate. Anii trec si apar tot felul de "prietenii", bazate doar pe interes. Sinceritatea unei prietenii din adolescenta, nu o vei mai gasi niciodata!
Nu prea mai exista sanse dupa ce i-ai facut..., eu daca as fi fata nu te-as mai ierta deoarece nu stiu cand ma barfesti din nou. Acum depinde si dupa ce fire este ea.Dar spune-i ca treci prin momente grele... iventeaza ceva sa te ierte.