| Damurcon a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Tatăl meu a fost foarte supărat pe mine azi. De dimineață a venit cineva sa ne ajute sa instalam Windows 8. Când a fost sa formatam discul C, ca sa poată fi instalat Windows-ul a apărut o eroare care zicea ca windows 7 folosește un tip de partitionare, iar windows 8 altul. M-am uitat la un tutorial pe YouTube cum sa schimb tipul de partitionare din instalarea Windows-ului, deoarece windows 7 era deja dezinstalat. Când am folosit acea metoda s-a șters și partiția D, unde aveam toate pozele din ultimii doi ani. Nu le-am pus separat deoarece credeam ca nu o sa fie nevoie sa facem așa ceva. După ce s-a șters partiția și s-a instalat Windows-ul, tata s-a uitat foarte urât la mine. De fiecare data când voiam sa comunicam răspundea încet și cu o fata depresivă. Când încercăm să vorbesc cu el începea sa țipe la mine și sa îmi zică lucruri cu care era ok pana acum ca nu mai e și ca nu o sa am nici amintire. Nu știu ce sa fac ca să-l calmez!

Răspuns Câştigător
| Razvan892 a răspuns:

Iti dai seama ca e doar suparat, toti reactionam asa. Ii va trece supararea, stai linistit.

3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Sunt programe de recuperare insa nu iti recupereaza 100%, mai ales dupa o formatare. nu mai instala absolut nimic in pc, desi cred ca deja ai pus drivere, actualizari, jocuri, etc. si asta e in dezavantajul recuperarii.

| danutzu96 a răspuns:

Aaa te pot ajuta eu sa le recuperezi dar asta maine... lasa-mi idu pe privat si se rezolva (cu team viewer). NU MAI BAGA NIMIC PE HDD. Stai linistit ca se recupereaza daca nu ai suprascris cu altceva.

| danutzu96 a răspuns:

Poti incerca si singur dar iti recomand sa nu incerci daca nu sti niste lucruri elementare pentru recuperare. Poti deteriora datele in loc sa recuperezi.