| paulastefania19 a întrebat:

am nevoie de niște sfaturi. Acum un an și ceva am legat o frumoasă relație de prietenie cu o fată ce a fost în clasă cu mine. La inceput totul a mers PERFECT, eram ca doua surori. Totuși dintr-o dată s-a răcit total de mine, de 3 săptămâni încoace îmi răspunde foarte greu la mesaje, îmi vorbește așa parcă e plictisită de mine. Am încercat să îi fac mici cadouri, bilețele în care ii spuneam că îmi este ca o soră și țin la ea. La fel, nimic ca înainte. Am abordat acest subiect, am întrebat-o dacă are ceva cu mine, dacă i-am greșit cu ceva dar îmi spune că nu este nimic. Spuneți-mi vă rog ce pot sa fac? Nu as vrea să o pierd. Mai ales ca țin foarte mult la ea și intrăm și la același liceu, profil, clasă, Etc.

Răspuns Apreciat de Editori
| Anonim8282828 a răspuns:

Nu te panica. Poate este intr-o perioada proasta si nu se simte bine cat sa iti raspunda si ea la gesturile tale frumoase. Daca s-a plictisit de tine si o face pur si simplu din rautate, inseamna ca nu ti-ai ales prietena buna si te indemn sa cauti alta care sa merite atentia si dragostea ta prieteneasca.Mai ai rabdare si roag-o sa iti explice daca i s-a intamplat ceva de s-a racit asa, spune-i ca ii esti alaturi si sa aiba incredere in tine pentru ca vede ca tii mult la ea. Daca vezi ca nu da semne ca nu o face cu intentie, cauta o alta prietena pentru ca daca as fi in orasul tau si in clasa cu tine, din ce ai scris, ai fi prima persoana cu care as lega o prietenie.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dintr-un motiv sau altul s-a plictisit de prietenia cu tine.
vezi că și tu cocolosești prea mult, oferi prea multă atenție și atenții, îi dai impresia că ești dependentă de ea și tocma de aia își dă seama că poate să facă ce are chef și să se poarte cum are chef cu tine că tu tot o să fii acolo. fii mai indiferentă cu oamenii.

| Sofer a răspuns:

Poate sa fie plictiseala sau poate are ceva probleme personale.

| GeorgianRaGe a răspuns:

Sa plictisit de aceasta prietenie, mai bine ai lua o pauza de cateva saptamani, pana ii revine cheful, daca o tot stresezi o poti pierde printr-o cearta.