Auzi Take, cel mai simplu este sa produci un soc. Abordeaz-o direct, cand este singura, si spune-i direct, ceva de genul:"eu te-am observat de mai mult timp si din zi in zi imi devi tot mai placuta.Azi nu m-am mai putut abtine si te-am abordat. Poate ca par impertinent, dar daca nu ma consideri asa, as dori sa mai putem discuta"(poate ceva mai elevat, pregateste din timp introducerea). Daca nu este o tipa prea ancorata intr-o relatie, sau prea unsa cu toate alifiile, sub impresia socului nu te va refuza.Restul depinde de tine.Succes.
Buna
Pai daca ti'e rusine sa te duci in fata colegiilor ei,ar fi mai bine ca la inceput sa te interesezi de ea.
Ai putea sa vorbesti cu un coleg de la ea din clasa(cu un baiat) si sa sa'l intrebi (cum o cheama,cum e ea, si de ce nr de tel).sau ii spui lui sa iti aranjeze ceva.
Sau cu o prietena de a ei.
Ni e greu, mai ales ca fetelor le plac baietii asa
Nu ai cum sa te faci de ras in felul asta.
Daca chiar vrei, procedezi intr'un mod linistit,(un zambet, alea alea)
Bafta
Trbuie sa vezi daca are iubit. Apoi imprieteneste-te cu un prieten de-al ei, iesiti la o intalnire intre prieteni...la care este si ea. Vorbesti cu ea, o intrebi ce adresa de mail are, te descurci tu.
O idee, imprieteneste-te cu baietii din grupul ei. De acolo e foarte usor sa faci cunostinta cu ea, daca iti e frica sa o abordezi pe ea direct.
Incearca "The world only God knows". Sunt foarte multe sfaturi pentru relatii, in functie de caracterul fiecaruia.
P.S.aca nu stii nimic despre ea, cum poti fii asa sigur ca o placi cu adevarat?
Incearca sa faci cumva, sa te "ciocnesti de ea pe holul facultatii" si de acolo vor incepe toate discutiile.