| thunder11 a întrebat:

Salut TPU, am nevoie de parerea voastra aici, deci eu am 14 ani mai am putin si fac 15 iar am un frate vitreg care are 8 ani si are autism, voua vi se pare corect ca eu sa imi petrec urmatorii ani din viața stand cu el in camera?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca astea sunt conditiile, da. Până te insori.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înțelegi prin corect? Ai unde dormi?

| thunder11 explică (pentru sadrian46):

Normal doar ca parintii mei vor sa cumpere o casa cu 2 camere nu 3 si de aia zic

| sadrian46 a răspuns (pentru thunder11):

Poți să zici, că ei cumpără de banii care îi au.

| thunder11 explică (pentru sadrian46):

Pot sa cumpere cu 3 dormitoare dar dureaza mai mult asta e faza si ei nu vor sa astepte

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dacă are autism sever și e violent, nu e normal, dar aveți de ales? Au părinții tăi suficient spațiu încât să-i facă o cameră doar a lui? Dacă are nevoie de supraveghere permanentă, ar trebui să stea în camera părinților tăi, deși ești destul de mare, bănuiesc că ai și tu teme de făcut și poate fi o distragere.

| AliGab a răspuns:

Draguta, altii nu au ce manca si tu te plangi ca nu ai camera ta? Atat de egoista esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu în locul tău mă duceam la celălalt părinte și stăteam acolo.

| Anonimul151 a răspuns:

Și ce dacă are autism și trebuie să stai cu el intr-o cameră?

Trebuie să îl accepți așa cum e, și să nu vorbești urat cu el.

Dacă e liniștit, și nu e violent nu ar fi nici o problemă.

Însă dacă e agresiv..., trebuie să vorbești cu părinții tăi. Pentru că atunci nu e chiar atât de ok.

| Anonimul151 a răspuns:

Din cate am văzut răspunsul tău către alți utilizatori, ai spus ca fratele tău e foarte cicălitor și dezordonat.

Cu dezordinea, ar trebui să îl ajuți să învețe să fie ordonat. Când vrea să pună ceva undeva unde nu îi e locul, tu spune-i: Uite, nu e bine acolo. Ci aici... ( înțelegi tu ce am vrut sa spun ).

Și așa se va învața și el.