Parerea mea este ca trebuie sa deschizi din nou subiectul acesta chiar daca ai mai facut-o. Fa-o sa inteleaga ca daca vrea o relatie cu tine trebuie sa fie deschisa cu tine, doar asa se poate mentine o relatie. Daca te vrea cu adevarat, daca se simte bine in prezenta ta si daca te place, o sa se deschida fata de tine. Aceasta problema poate aparea si din cauza ca poate a fost crescuta in anumite greutati si a trecut prin multe periioade dificile cand a fost mica, dar trebuie sa se deschida fata de tine si fata de alte persoane altfel o sa fie foarte dificil
Cel mai probabil nu sunteti compatibili ca mentalitate motiv pentru care nu puteti dezvolta un subiect impreuna. Ori, deja incepe sa se plictiseasca de relatie si nu mai are interesul de a vorbi. Nu e ok deja dupa 6 luni sa aveti o asemenea atitudine, gandeste-te bine daca asta e o relatie pentru care merita sa mai pierzi timp.
Asa am patit si eu cu multe fete. Ori nu stie sa deschida un subiect de comunicare ori nu stie sa il dezvolte. Alta problema ar fi, gandurile ei sau preocuparile ei. Poate se gandeste la altceva cand vorbeste cu tine si din cauza asta este in spatiu cu mintea, si nu este capabila sa converseze cu tine.
Si ce propui sa fac?