După 9 ani s-au trezit ei să vă interzică relația.
Spune-i să-și ia înapoi buletinul și pașaportul și să plece cu tine. Nu o să se sinucidă, stai calm. Și dacă o fac, nu e mare pierdere, oricum. Dacă vrea să stai cu ei, îți pierzi timpul cu ea, sau ți-ai pierdut timpul cu ea. Ai ei o să comenteze mereu câte ceva și dacă le face mereu pe plac o să aveți de suferit voi, ca și cuplu.
Nimeni nu este responsabil de faptele altcuiva. Daca un adult se sinucide, este singurul responsabil pentru asta, nimeni altcineva. Asa incat, prietena ta este libera sa faca ce vrea, depinde doar de ea. Sa isi faca frumos alt buletin si sa vina la tine. Daca isi doreste. aca vrea sa ramana cu parintii ei, atunci poate folosi orice argument.
Multumesc frumos pentru sfat
Salut,
Complicata situatia.
Cum ti-au zis si altii, nu au voie sa o retina cu forta.
E majora, face ce vrea.
Conteaza implinirea si fericirea ei sufleteasca, nu decizia parintilor cu cine sa fie.
Nu traiesc parinti cu acea persoana si ea.
Acum o ataca si emotional ca se arunca de la etaj, ciudati rau...
Macar sa se arunce ei.
Dar care e motivul de nu te accepta? Diferenta de varsta sau ce?
Nu ii inteleg nici eu nici ea simplu motiv nu le place lor de mine
Este majora face ce vrea si nu cred ca daca vroia sa se intoarca nu putea sa isi ia actele sa plece.
Vorbeste cu ea si spune-i ca daca si ea crede ca puteti avea o relatie frumoasa si te iubeste va merge la tine ca sunt sigura ca a ei nu se vor sinucide cum nu s-au sinucis nici cand a plecat prima oara.
Nu se sinucide nimeni daca pleaca. Astia care fac circ si tam tam pe chestia sinuciderii de fapt n-au nici un gand s-o faca, doar sunt niste santajisti ordinari. Daca chiar vrei sa te sinucizi, nu faci tambalau din asta.
Trebuie să vorbești cu ea și să stabiliți ce vreti sa faceti. Acum amândoi sunteti maturi, puteti întemeia o familie.Dar vezi atitudinea ei, în urma discuției. Poate poti sa te întâlnești cu familia ei, să ii asiguri de intențiile tale serioase cu privire la ea. Dar vorbește cu blândețe și respect profund și nu ii acuza de nimic.Comunicarea sinceră și deschisă poate înlătura barierele dintre voi. Dar învinge răul prin bine.
Pai nu au dreptul sa o retina cu forta. Sa anunte politia daca nu poate sa-si recupereze actele iar apoi parintii sa-i interneze la nebuni.
Ms frumos pentru raspuns
Mai bine și mai sigur ar fi sa mergi tu în tara. În general, tind sa cred ca au șantajat atunci când au amenințat ca se omoară, dar cine știe de ce e capabila o persoana disperata.
Sunt bolnavi,? O au doar pe ea?
Da o au doar pe ea eu nu pot pleca in tara acum sunt aici cu munca. De bolnavi nu stiu sa iti spun
E o situatie complicata pentru fata: pe de o parte esti tu, pe de o parte sunt parintii pe care presupun ca-i iubeste. Nu e bine sa te pui contra parintilor ei. Pastreaza relatiile bune! Plecarea din tara nu va avantajeaza in aceasta situatie.
Incearca sa afli ce au parintii ei impotriva ta si convinge-i ca esti baiatul potrivit pentru fiica lor!
K am inteles perfect ce spui si daca nu ii poti convinge ca tu esti bun pentru ea si eu tot nu accepta nu e acelasi lucru
Nu poti sa stii pana nu incerci. Si la urma urmei de ce sa nu reusesti? Doar nu esti un infractor, betiv sau unul care profita de femei si apoi le lasa balta.
Vezi si tu ce asteptari au de la tine. Poate va trebui sa-ti gasesti un job, ca asta ii doare pe parinti de obicei, daca baiatul se dovedeste a fi un pierde vara.
Simplu baiete! Intoarce-te tu in tara, ia-o de sotie si s-a dus Dumnezeului cu toata custodia parintilor asupra ei... dupa 9 ani de zile voi tot mai stati unul la Ana si altul la Caiafa? Toate actele le poate da pierdute si facute alte acte...ce Doamne iarta-ma este asa de greu? Cand este dragoste nu mai exista alte piedici. Parintii care ameninta cu moartea/sinuciderea, nu sunt parinti. Ea si tu nu trebuie sa va lasati atacati de amenintari, indiferent de unde sunt facute.
Mda..nu parintii sunt de vina. Nu i-a luat nimeni nici un act, asta e motiv sa o cam termine ..asa... incet, cu tine. Are 24 de ani, nu 15, nu cred ca poate cineva, fie si parintii ei, sa ii ia actele. Si nici nu mai pleaca din tara. Nu i-a placut, nu a fost multumita, nici cu tine, nici cu jobul si nu stie cum sa scape. Si a inventat ceva ..acte luate si sinucideri in lant. Permisul cum il poate lua fara CI?
Mda...eu am pust o intrebare dar vad ca din ea nu ai inteles nimic la fel ca peietenul de mai sus vrei sa iti povestesc si cei 9 ani pana in prezent casa fi tu multumit/a
Prietene daca ai fi citit doar asa de dragul de a dat un raspus sa fi tu mai desptept decat restul mai bine incerca sa oti raspunzi singur asa ca las-o balta