Ai un stres continuu si nejustificat. Daca pentru niste lucrari faci asa, pai cand o sa fii in sesiune sau o sa ai bacul, ce mai faci? Te arunci pe geam?
Viata e facuta din momente stresante, la scoala, la serviciu. Calmeaza-te!
Imi pare rau pentru tine,sincer,stiu ca ti-am mai raspuns la o intrebare de curand,nu imi pot da seama de ce parintii tai se comporta asa, tu nu ai nici o vina ei pun presiune pe tine si nu poti gandi calumea in situatii de stres, si cred ca se vor supara pe nota asa ca eu zic nu le spui de ea dar incearca sa le zici ce te apasa ce probleme ai, chiar daca se comporta cum ai spus tu nu cred ca te-ar uri sau ceva de genul asta(doamne fereste) cred au si ei problemele lor chiar nu imi dau seama de ce au comportamentul asta ei ar trebui sa te ajute nu sa puna mai mult presiune pe tine comunicarea este solutia pentru orice situatie dar nu trebuie sa fii asa stresata, mai vorbeste cu pshihologul scolii cred ca e singurul im momentul asta care se poata ajuta.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
anonim_4396 întreabă: