| mihaibratu2000 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor.M-am certat cu mama mea astazi cand eram la masa pe tema ca am un comportament aiurea, si s-a ridicat de la masa si a inceput sa planga, si imi pare rau pentru asta pentru ca are dreptate, si maine as vrea sa ma duc la prietena mea acasa...si vreau sa ma impac cu mama ca sa ma pot duce..Ma gandeam sa ma trezeac dimineata la ora 7-8pt ca ea este o tura de noapte, si ma gandeam sa sa vorbesc cu ea atunci sa-i spun ca are dreptate cu ceea ce zice despre mine, si incerc sa-mi schimb comportamentul. AJUTATI-MA VA ROG URGENT

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Foarte frumos gestul. big grin Mai bine mai târziu, decât niciodată. big grin Funda?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ai putea incerca

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea incerca acum, nu maine...ca-i mai rau!
In orice caz, ce te asteapta maine, vei platii cu varf si indesat, pentru ce ai facut azi.

| Freya1 a răspuns:

Tu vrei sa iti ceri scuze doar ca sa te lase sa mergi la prietena ta nu? Sti ca atunci gestul pe care il faci nu este chiar din suflet ci din interes si sigur nu te vei tine de cuvant.
Mai bine i-ai arata prin gesturi ca iti pare rau.Te-ai trezi ai face curat prin casa poate chiar cumparaturi ca ea sa se poata odihni.Si nu mai comenta atat ca mama ta se pare ca e mai sensibila si prefera sa planga ea decat sa te plezneasca pe tine si ar trebui sa ii multumesti ca alta ti-ar zbura capul...