Ori ii dai peste nas, ori o impresionezi cu vreun talent d`al tau, ori o ignori. Ignoranta la femei, le fac sa fie mai atrase del ce le ignora. Daca te face sa te simti in felul asta nu trebuie sa faci la fel.Te comporti frumos si te retragi.Cand face un gest rau sau iti zice o vorba naspa, ii intorci cu o vorba buna.Asa se da peste nas in stil mare.O va impresiona si-si va da seama ca tu nu esti ca ceilalti baieti. Daca nu te simti in stare sa faci asta numai incepe deloc.
SucceS!
Hmm...
Spui ca vorbiti mult? Si de ce nu strecori si subiectul acesta? Tine minte ca fiecare tachineaza in felul sau.
Incearca sa o surprinzi. Fi brusc si nu ii da timp de gandire. daca vrei sa afli ce vrea si chiar nu crezi ca poti altfel incearca jocul acela... cu spune primul lucru care iti vine in minte. si dupa 6-7 nimicuri arunci asta. nu faci pauza intre intrebari, nu faci pauze dramatice si alte d-astea. Suna ciudat dar merge.
Have fun
Mah nu v-ati saturat de atata egoism si iubire din asta temporara?, nu v-ati saturat sa fiti controlati de niste hormoni patetici?
ce slab
Nu ti-am cerut eu asta. Eu doar am cerut un sfat. Daca nu ai fost in stare sa raspunzi concret, nu trebuia sa raspunzi. Asta demonstreaza rautatea pe care o porti in tine. Incearca sa te eliberezi de aceasta stare si apoi raspunde si tu la alte intrebari. Pace tie
Cine e egoistul? , tu esti ala
Eu sincer iti zic, mi-a placut 3 fete (una de la gradinita, una in clasele 1-4 si alta in clasele 6-8 dar le-am ignorat complet,m-am bazat pe rationament si nu m-am lasat controlat de hormoni ca sa bag in seama cum faceti voi, voi stiti numai sex, viata pentru oameni e numai sex si iubire nu? altceva nu face din om decat instinctul, dai dovada de om slab, care este rostul sa fii ca toti ceilalti oameni? lasa-i frate pe aia cu iubitii/iubtele lor la tv si real blabla in procentaj de 95+%,fii tu mai unic, cum sunt si eu, chiar daca ma simt singur, e frumos, n-am nevoie de o curva langa mine si de asemenea stiu ca iubirea trece in 2-3 ani,numai simti sentimentul,e in van relatia umana,relatia de iubire fata de realitate cunoscuta ca si sentimentul metafizic e permanenta,daca ti-ar place o divinitate si ai vrea sa traversezi planete aceea ar fi o iubire adevarata cunoscuta ca si sentiment astral, nu material ( nu ma refer la dumnezeu, ala e altceva, si nu cred in el oricum ), nu ai inteles ce am zis dar eu asa stiu si-ti zic cum stiu eu
Daca este colega de clasa cu tine, eu iti recomand sa te combini cu ea. O sa va vedeti zilnic si o sa va plictisiti unul de altul, plus ca nu o sa aveti intimitate deoarece o sa fie toti colegii de fata. Dar daca vrei totusi sa fii cu ea, spune-i direct ca iti place si ai vrea sa sa o inviti in oras.
Incearca sa nu fii fraier ca sa-si bata joc de tine fi dragut spune glume adica sa nu faci cam orice iti spune ea sa ii cari ghiozdanu sau ceva de genudoar daca e ceva grav poti sa o ajuti
RODI8817 întreabă: