anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o colega de clasa pe care un timp ( cateva luni) am numit-o,, cea mai buna prietena,,. dar nu a fost asa deloc. de la un timp, aproape ca ma ignora desi stam in aceeasi banca. S-a imprietenit,, mult,, cu o colega de-a noastra de clasa. insa, asta inseamna ca eu nu mai trebuie sa exist?! cand e vorba de plimba sau jucat voley etc, vorbeste despre asta de fata cu mine cu ea. o invita la ea acasa etc. sau cand e ceva bratari, mancare ( prajituri biscuiti) cu ea imparte totul, desi eu fac asta cu ea tot timpul. Nu stiu ce sa fac. ma simt singura fiindca nu prea am colegi cu care poti discuta ceva. s-a schimbat mult. odata nu a vrut sa se joace voley cu mine. a insistat sa se joace cu acea colega. Sfaturi?! sad

5 răspunsuri:
| MirelaNicoleta a răspuns:

Buna,
Tu esti un om special, un om sensibil care pune suflet in relatia cu cei din jur. Parerea mea este sa o intrebi daca s-a intamplat ceva de nu mai este asa apropiata de tine si incearca sa te apropi si de alte colege, poate tu o stiai prietena doar pe ea si nu ai mai fost atenta la alte colege. Daca colega ta isi va da seama ca te pretuieste si pe tine ai sa vezi atunci cand nu o vei mai cauta tu. Asta nu inseamna sa nu mai vorbesti deloc cu ea, nu, trateaz-o cum le-ai tratat si pe celelalte colege pana acum.

| Candy12345 a răspuns:

Hei! Mi se intampla si mie sa-mi mai "ignor" cea mai buna prietena pe motivul ca m-am cam plictisit de dictutiile monotone pe care le avem, insa imi trece imediat. Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea, spune-i in fata ceea ce ne-ai spus noua si clarifica lucrurile. In opinia mea este imposibil ca ea sa spuna ca s-a intamplat ceva anume, pur si simplu o sa spuna ca ti se pare.
Pe de alta parte, am avut si eu o "prietena" in clasa a 9-a, si de cand s-a imprietenit cu o alta fata eu nu mai exist, iar daca prietena ta ti-a facut acelasi lucru, de asta o sa-ti dai seama in scurt timp, in niciun caz nu-ti va spune ca s-a intamplat ceva.
PS:Incearca sa vorbesti deschis cu ea, spune-i cum stau lucrurile, insa nu trebuie sa-i ceri sa nu mai stea cu cealalta fata.

| ImiUrascPantofiiCeiNoi a răspuns:

Pffff, zi merci ca acasa nu te suna ca disperata si vrea neaparat sa barfeasca c u tine pe FB, ca in cazul meu.
Asta e genul de fata care nu vrea niciodata sa fie singura. La scoala o are pe colega aia, acasa, pe tine. Deci iti dai seama ce,, CMBP,, declarata am.
3 lei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu iti datoreaza nimic daca este prietena ta. Ai colege destule fa-ti alt cerc de prietene nu ramane la o fata ca ea. Sigur are un interes ascuns fata de cealalta colega a voastra. Persoane ca ea e interesata de beneficii de le urma altora. Ok? Iar faptul ca te ignora asta spune multe despre caracterul ei. Fie e invidioasa pe tine, geloasa inveti mai bine esti mai frumoasa( lucruri adolescentine) fie e doar profitoare! Zi merci ca ii vezi adevarata fata. Fa-ti alte prietene. Nu iti bate capul. Succes.

| liliana242 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o intrebi poate s-a suparat de ceva, sau poate cineva i-a spus ei ceva neplacut despre tine etc, cred ca ar trebui sa o intrebi si sa afli de ce se poarta asa, dar daca intr-adevar s-a plictisit de prietenia voastra las-o si imprietenestete cu alte fete...in ziua de azi sunt foarte multi prefacuti care nu stiu sa pretuiasca prietenia.