| LoveIsLove4Ever a întrebat:

am o dilema. am nevoie de un sfat. Tata m-a dat afara din casa cand a aflat ca am alta orientare si urma sa fiu dat la Orfelinat daca nu era bunicamea sa se opuna. acum stau cu ea si tata la Bucuresti fortat sa termin anul asta de liceu. nasimiu car lucreaza in strainatate vrea sa raman aici si tata sa se mute unde sta bunicama adica la tara. el nu vrea si tot jura ca nu imi face nimic desi eu n-l cred caci ma ameninta la telefon ca ma taie daca ma vede. Norocul meu fiind ca am fugit la tara inainte ca el sa afle. acum sia cerut iertare daca mi-a gresit cu ceva, si mia redat netul. el nestiind ca cu ajutorul lu bunicamea i-am "imprumutat" o cartela cu net. eu urmez un program de meditatii ce necesita liniste si cam atat, in jur de 30 minute pe zi. nu o sa intru in detalii in legatura cu ele, cert este ca este extrem de important sa nu sar peste nici o zi. aici este (vorba unui prieten) ca o ruleta ruseasca, toti apropriatii spun ca nu imi garanteaza ca trec de o saptamana fara nici un fel de "semn" eventual ajung la nebuni sau la spital din cauza ca nu am voie si nici bani sa ies din casa, TV nu am, partea in care sta nu este gata, asta inseamna ca trebuie sa merg in partea unde sta tata ceea ce inseamna sa dau ochii cu el dar pe de alta parte cu meditatiile pot negocia cu colegii de camera, este vorba aici nu de mancare ci de financiar. nasimiu a spus ca plateste el chiria, dar asta inseamna ca bunicamea trebuie sa faca un efort sa imi dea bani saptamanal si avand in vedere ca nimeni nu vrea sa ma anagajeze nu voi putea face meditatii la matematica. caci in generala am facut cu o profesoara care daca nu faceai meditatii cu ea n te trecea si nici prin clasa nu dadea des, si daca dadea facea dirigentie nu matematica. desi diriginta era de romana. macar intr-a 12-a sa fac meditatii. eu as putea sa lucrez dar nu vrea nimeni sa ma angajeze. acum punandule pe balanta acasa am acoperis, mancare, internet s.a.m.d dar sunt "sechestrat" neavand voie si bani sa ies, mie cas sa merg sa mananc ca stiu ca e in ceafa mea si imi face observatii ca de ce vezi doamne am inceput painea noua cand mai era veche avand in vedere ca el face exact contrariul si multe alte mii de observatii atat de banale si rautacioase. pe de alta parte la camin as avea libertate, utilitati mancare, comunicare etc. dar ar fi o problema cu dusurile (eu nu-s obisnuit sa ma dezbrac in fata a alti 10-12 baieti ) si cu orientarea, ca daca afla administratorul nu o sa mai fiu asa bine-primit. bine orientarea clar se poate ascunde dar spun ca este o posibilitate. incerc sa vad problema din toate unghiurile si sa calculez toate posibilitatile dar in cazul asta apelez la ajutorul vostru. eu pur si simplu nu imi dau seama ce sa aleg

6 răspunsuri:
| Raduuu95 a răspuns:

Dumnezeu ti-a dat "cuc" intre picioare. Renunta la orientare si totul va fi ok, de aceea taica tu se poarta asa cu tine.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru Raduuu95):

TU SA NU-MI POMENESTI DE I.M.P.U.T.I.T.U ALA DE D-ZEU. va iubeste pe toti pe dracu ca daca ne iubea nu lasa atatea rele sa se intample. cand vad cati il invinuiti pe Satan pentru asta imi vine sa va... pedepsesc. crezi asa mult in el? fa-ti curaj si citeste asta : http://crestinismulexpus.blogspot.ro si daca tu citesti aia, si nu crezi atunci verifica pe cont propriu. si tot xtinii sa se abtina sa spuna ca acea pagina e o prostie, va raportez pe toti. ca sunteti... cu creierul spalat de i.m.p.u.t.i.t.i.i. aia de evrei care nu vor decat sa fure. asa ameninta un evreu in direct ca poate cumpara oricand Romania, Bulgaria sau manhatten dupa care ne da afara pe toti. totul in linkul ala.

| Raduuu95 a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Era doar o expresie, nu sunt atat de batut in cap sa ma las condus de biserica si de nimeni. Raman la ideea ca daca ai renunta la orientarea ta, totul s ar rezolva. Nu inteleg ce te poate atrage la un barbat thinking nu agreez deloc aceasta idee si nu o sustin (si nu, nu sunt redus) dar pur si simplu nu mi se pare normal. As vrea sa stiu ce inseamna pentru tine aceasta orientare. PS: Nu fac misto

Ce vezi tu la o femeie vad eu la un barbat, pentru mine inseamna fericire, inseamna lucruri frumoase. daca nu agreezi este treaba ta eu daca vreodata voi intalni fericirea nu voi ezita sa arat lumii, ca mai sunt si... "oameni" care nu agreeaza asta este STRICT problema lor. n-ai decat sa-ti iei us scaun si s-astepti sa-mi pese ca nu agreezi tu

| Raduuu95 a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Acea exceptie si anume "oameni" pe care tu o folosesti, mai degraba tu intrii la acea categorie. Eu sunt un om normal, ma nasc, traiesc, ma reproduc, si mor. Tu omule, cu cine te reproduci?

Nu, tu nu te reproduci ca n-ai cu ce. eu ma reproduc. ca sa nu te jignesc voi spune doar ca ma reproduc cu o persoana pentru care chiar simt ceva. Nu asa de dragu relatiilor intime cum 99, 9% din voi o faceti