Dumnezeu ti-a dat "cuc" intre picioare. Renunta la orientare si totul va fi ok, de aceea taica tu se poarta asa cu tine.
TU SA NU-MI POMENESTI DE I.M.P.U.T.I.T.U ALA DE D-ZEU. va iubeste pe toti pe dracu ca daca ne iubea nu lasa atatea rele sa se intample. cand vad cati il invinuiti pe Satan pentru asta imi vine sa va... pedepsesc. crezi asa mult in el? fa-ti curaj si citeste asta : http://crestinismulexpus.blogspot.ro si daca tu citesti aia, si nu crezi atunci verifica pe cont propriu. si tot xtinii sa se abtina sa spuna ca acea pagina e o prostie, va raportez pe toti. ca sunteti... cu creierul spalat de i.m.p.u.t.i.t.i.i. aia de evrei care nu vor decat sa fure. asa ameninta un evreu in direct ca poate cumpara oricand Romania, Bulgaria sau manhatten dupa care ne da afara pe toti. totul in linkul ala.
Era doar o expresie, nu sunt atat de batut in cap sa ma las condus de biserica si de nimeni. Raman la ideea ca daca ai renunta la orientarea ta, totul s ar rezolva. Nu inteleg ce te poate atrage la un barbat nu agreez deloc aceasta idee si nu o sustin (si nu, nu sunt redus) dar pur si simplu nu mi se pare normal. As vrea sa stiu ce inseamna pentru tine aceasta orientare. PS: Nu fac misto
Ce vezi tu la o femeie vad eu la un barbat, pentru mine inseamna fericire, inseamna lucruri frumoase. daca nu agreezi este treaba ta eu daca vreodata voi intalni fericirea nu voi ezita sa arat lumii, ca mai sunt si... "oameni" care nu agreeaza asta este STRICT problema lor. n-ai decat sa-ti iei us scaun si s-astepti sa-mi pese ca nu agreezi tu
Acea exceptie si anume "oameni" pe care tu o folosesti, mai degraba tu intrii la acea categorie. Eu sunt un om normal, ma nasc, traiesc, ma reproduc, si mor. Tu omule, cu cine te reproduci?
Nu, tu nu te reproduci ca n-ai cu ce. eu ma reproduc. ca sa nu te jignesc voi spune doar ca ma reproduc cu o persoana pentru care chiar simt ceva. Nu asa de dragu relatiilor intime cum 99, 9% din voi o faceti