Sa nu o mai cauti!
Pare straniu raspunsul meu, nu? Dar este solutia care merge cel mai bine. Cautand disperat pe cineva, atitudinea ta sperie. Incercand sa te simti bine cu tine si cu singuratatea ta, atitudinea ta devine mai relaxata si automat si persoanele de sex opus cu care interactionezi sunt relaxate si dispuse la o relatie cu tine.
Intre timp fa voluntariat, urmeaza-ti hobby-urile, concentreaza-te sa ajuti pe cei din jurul tau, sa faci bine si restul va veni de la sine. Nu sunt singura persoana care a trecut prin asta, am o gramada de prieteni care ti-ar spune la fel.
Eu așa am căutat femeie să mă însor și am început să caut de la 24 de ani până la 28 de ani când am găsit una cum am vrut și lucram și aveam casă unde să locuiesc singur de la 22 de ani - a murit mama mea și doar eu am fost moștenitor pe o casă.
- prin cunoștințe și prin colegii de muncă
- pelerinaje la mânăstiri - eu, fata, părinții mei și ai ei - vreo 20 au fost și nu am vrut nici una
- anunț în revista LUMEA FEMEILOR la matrimoniale, așa era acum 25 de ani - m-am întâlnit cu minim 100 și NICI UNA nu am vrut
- am mers la agenții MATRIMONIALE unde luam listă cu 30 - 50 de femei și m-am întâlnit cu ele și NU am vrut nici una
De agenții matrimoniale - erau atunci în special pentru femeile care vroiau să se mărite cu străini care veneau în România ca să se însoare cu românce
Până la 28 de ani m-am întâlnit pentru ÎNSURAT cu vreo 50 foarte serioase și peste 100 doar - acum ne-am văzut - o plimbare - și atât că nu le mai căutam.
NU AM FĂCUT SEX cu nici una din astea, făceam sex cu altele.
La 28 de ani așa am cunoscut-o pe cea cu care m-am însurat
- un coleg tot de 28 de ani s-a însurat cu o doctoriță și mi-a spus că aia are o prietenă care vrea să mă cunoască.
- mi-a spus el că aia CÂȘTIGĂ de 7 ori mai mult ca noi și că are 3 case ale ei deja la 28 de ani.
În 20 de minute cum am cunoscut-o pe ea eram ca și ÎNSURAT cu ea și au trecut 21 de ani de atunci.
DECI - adaptează în zilele noastre cum am făcut eu și sigur o să găsești una să fie cum vrei tu.
Așa ceva nu se găsește. De găsit găsești o persoană cu principii și valori care să corespundă cu ceea ce vrei tu. Iar mai departe, ce vrei tu acolo se construiește și nu imediat. Îți trebuie răbdare, comunicare, înțelegere, timp, dorința de a rămâne alături de persoana respectivă (să nu fugi la primul inconvenient) și pe parcurs o să ajungi în punctul în care realizezi că ai lângă tine persoana care te înțelege, te susține și îți este alături.
oeg întreabă: