Salut,
Vorbim de acum 5 luni? Cam lunga cucerirea asta a ta...
Daca zici ca a dat semne, ai facut tu ceva gresit de ai facut-o sa sa te vada cu altii ochi.
Nu trebuie sa-i spui ca o placi, macar la inceput.
Filtreaza cu ea si iti vei da seama daca e interesata sau nu.
Acum probabil te vede ca pe un prieten.
Nu are rost sa-ti pierzi timpul si in nici un caz sa te rogi de ea.
Nu stiu ce semne ai invatat tu, dar femeile in general nu stiu nici ele ce vor, asta in cazul in care nu te-a testat ca sa vada daca esti indeajuns de sigur pe tine.In unele cazuri NU, inseamna "nu sunt sigura", "vreau sa vad ce poti", "sunt prea timida ca sa spun da", etc. iar tu probabil ai muscat momeala.
Nu ai procedat deloc gresit ca ai facut asta, insa ai procedat gresit renuntand atat de usor.Iar de atunci a trecut destul de multa vreme, asa ca poti incerca iar. Daca totusi este nu si nu, atunci macar intreaba ce nu`i place la tine, ca sa poti schimba pe viitor.
Adică?
O fata simte cand n-ai experienta in relatii, dovada fiind ca isi permite sa faca doar ce vrea ea pentru ca stie ca tu o sa fii la comanda ei. va trebui sa-i arati ca ai si tu personalitatea ta daca vrei sa o impresionezi, nu sa o lasi sa faca din tine sluga ei.
Păi nu și-a bătut joc de mine! Doar mi-a spus că nu mă place! Iar acum a spus că este cu cineva, probabil că este, probabil că nu! Pe mine m-ar interesa să fiu cu ea! Atât!
Din moment ce fata ti-a zis ca nu te place si cu atat mai mult, ti-a zis si ca are pe cineva, e clar ca nu vrea o relatie! Asta e adevarul care reiese din ce mi-ai relatat...eu in locul tau nu as mai insista sincer! Sunt 8 miliarde de gauri pe planeta...
1.nu e o greseala, unele fete plac sinceritatea
2.chiar si daca nu te place intreaba daca vrea sa fiti doar prieteni, sau spune-i de ce iti place tie asa de mult de ea