| Stoica9 a întrebat:

Salut TPU,
Am o intrebare ca sa ma linistesc mai mult laughing sunt de 4 luni intr-o relatie super, merge bine doar ca ma stresez ca imi mai trece numele fostei pentru care nu mai am nicio treaba, adica ii încurc numele, se aseamănă numele lor dar e frustrant. laughing
Acum ceva ani eu vorbeam cu fata de sunt acum, atat ca m-am pus într-o relatie cu fosta ca nu cautam ceva serios atunci si stiam ca e "casual", dar mereu pentru iubita de acum am avut ceva si stiam ca o sa fim la un moment dat. Despre fosta stiam ca a fost la ceva cu ghicit in cafea la vrăjitoare ca mi-a povestit si ma gandesc ca o fi facut ceva ca sa nu fiu cu fata astalaughing) sau sunt paranoic laughing
Stiu ca e ciudata situatia, nu am fost niciodata serios cu relatiile, dar de data asta chiar simt ca e ceva top, probabil și frustrările astea sa nu se intample ceva. Prietenii imi zic ca sunt nebun, ca din cauza obișnuinței ca am fost totusi un an jumatate cu fosta. Dar eu sunt speriat ca avea in ea anumite nebuneli laughing
Voi ce parere aveti? Va multumesc!

6 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

"Ția făcut vrăji"... prosti dăți cu reveneală...

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o parere, doar o relatie fara importanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maturizează-te.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

E doar în capul tău.
Fost ta iubită e preocupată cu viața actuală.

| JustDeedee a răspuns:

Salut,

Ai grija doar sa nu ii spui numele fostei actualei ca nu cred ca va fi de bine!

Daca pe tine te intereseaza intr-adevar actuala, nu ar trebui sa mai ai absolut niciun gand despre fosta si daca totusi exista. cum ai spus. poate ar trebui sa te gandesti de doua ori la ce iti doresti de fapt.

E mai bine intr-o relatie serioasa sau una "casual"?

| Yui2005 a răspuns:

Nu îi poți reține propriul nume iubitei actuale? Persoanei pe care se presupune că o iubești? Și îți amintești în continuu de fosta? Îmi pare atât de rău pentru actuala ta iubită că e cu tine!