| ritsia a întrebat:

am o intrebare ce imi scurge viata din mine. Mai in scurt am o prietena, maine implinim 10 luni impreuna, relatii sexuale am avut deja. Ea are 20 ani eu 21. Ea traieste intr-un colt al tarii, eu in altul. De vreo saptamana in urma ne-am certat tare, apoi ne-am impacat si i-am propus sa mearga cu mine pe 2 zile la casa pustie a buncii mele, pe malul unui rau, sa ne odihnim, stiti cum se odihnesc indragostitii vara: unii pleaca la mare, altii la alta mare, eu la casa bunicii unde e liniste si pace. Ea a spus ca "da, mama cred ca o sa-mi dea voie" și peste vreo 2 zile a confirmat asta.
Parintii mei pleaca la casa buncii in fiecare saptamana in weekend, si cu greu m-au lasat sa plec cu prietena acolo pentru ca au acolo de lucru, gospodarie, etc. Dar eu intr-un final, cu mare greu i-am convins. Si am inceput pregatirile, adica mi-am facut timp, am amanat scoala auto, am inceput sa ma pregatesc pentru acele 2 zile ale noastre.
Azi in ajunul plecarii noastre planificate, ea imi spune ca "mama e enervata tare pe mine, nici nu vrea sa auda de la mine despre vreo plecare". Eu am ramas mut la chestia asta.
Adica relatia noastra si asa sta pe o muchie de cutit, iar ea, care sta toata ziua acasa pe net, nu prea vrea sa faca ca sa fim impreuna, pe cand eu am facut totul((, cel putin asa cred eu.
Mentionez ca nu ne-am vazut de 2 luni deja.

Hai mah cine ma ajuta cu vreun sfat((

4 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

Mai eu zic sa renunti straight face cauti si tu o persoana de la tine din oras.asa,nu o sa ajungeti nicaieri daca mama mei e impotriva

| blueSky_3324 a răspuns:

E clara treaba.cauta-ti alta fata de la tine din oras, nu de alta, dar stii vorba aia : ochii care nu se vad, se uita! iar tentatiile din ziua de azi sunt km multe, greu de crezut sa n-aiba pe cineva p`acolo din "zona ei". Numai bine. Pa pa

| ritsia explică:

Azi imi scrie ca a plins mult rugindusi mama sai dea drumu si pin la urma nu i-a dat(( so cred? eu o cred. da nu stiu ce sa fac mai departe...

| george001 a răspuns:

Daca nu iese smecheria te poti autosatisface, e mai bine asa decat sa-ti plangi de mila.