Tatal tau sa faca bine sa se abtina! E constient ca din cauza lui esti asa? Samanta pusa de el a facut sa iasa persoana care esti. Poti sa-i spui asta din partea mea.
Iar tu, poti sa-ti controlezi emotiile ca sa te balbai mai putin. Se poate. Cu multa vointa. Am avut un coleg balbait rau. Si el se pierdea temandu-se de reactiile noastre. Dar noi l-am inteles si in fata noastra vorbea mai bine. Asa a prins curaj si s-a putut controla si in fata strainilor. Nu poti scapa, dar poti imbunatati pronuntia. Succes!
Ar trebui sa vezi filmul: The King's Speech (2010)
https://www.imdb.com/title/tt1504320/
cum s-a vindecat ala de balbaiala
si ai dreptate, eu unul NU as face misto de cineva care se balbaie, dar din pacate, daca nu mi-ar fi frate, sora, familie, etc. nici nu prea as sta prea mult pe langa el, am impresia ca o sa incep si eu sa ma balbai
in orice caz, sunt 2 solutii (asta e in film) sa asculti muzica in casti si sa vezi apoi cum vorbesti
insa mai stiu SIGUR, din mai multe surse, ca, daca inveti o limba straina in aia nu o sa te balbai
si, cu mult respect, arata-i degetul tatalui tau, din partea mea, e un imbecil amarat, isi bate joc de propriul copil, ala trebuia castrat in tinerete!