De unde sa stim noi? Scrie-i ei chestile astea si vezi ce zice. Arata-i ca faci niste eforturi s-o ai, atunci va realiza ca nu o vrei doar pentru sex.
Daca pleaca urechea la oricine e clar. E cam prostuta. Pune-o fața in fața cu prietena aia a ei si sa repete tot ce a spus.
E clar ca fosta ta este putin cam credula(daca ii pot spune asa)
Arata-i ca s-a inselat in privinta ta si incearca sa ii vorbesti.Inventeaza o scuza cum ca ai nevoie de ajutor cu invatatul sau ceva de genul ca sa o scoti undeva dragut in oras si sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine.Prima oara asigura-te ca si ea inca mai tine la tine, desi eu nu prea cred dar asta sa nu te descurajeze.
Sper ca am ajutat
O zi buna!
Hey o sa incerc sa te ajut..Sau macar as te sustin.
Sfatul meu e sa nu renunti la ea, asa suntem noi gen fetele: credem orice birfa...
Insa tu daca o sa renunti la ea si o sa o lasi crede-ma ca ea o sa creada chiar chestia asta...
Nu o lasa, cerei o a 2 sansa ..Si crede-ma daca te iubeste asa cum ai spus tu pai o sa ti-o dea.
Orice ar fi sa nu renunti la ce iubesti...
Bafta! Funda? Sper ca te-am ajutat. Daca ceva imi scrii in privat.))Succes!
Lasă mi Facebook ul tau aici
Vreau sa mai discutam despre asta, ce imi mai recomanzi sa fac? Sa i dau mesaj cu ceva?
Da...Daca vrei pot sa te ajut cu mesajul sau cu vreun sfat.
Dami Facebook tau.))
Andrei Cristian, la porecla acolo am Musuroia, scrie ca sunt din Drăgășani si am o poza alb negru cu o șapca in cap la o masa si cu telefonul in mâna, caută ma tu
Da-mi mai bine link-ul.))
Https://m.facebook.com/? hrc=1&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2F
Da mi mai bine tu mesaj ca nu merge sa pun linkul, da mi tu Facebook al tau sau ceva de care sa dau de tine
Am trecut si eu prin asta cu fosta prietena, mi-a spus ca ma iubeste dupa o perioada scurta, nu prea ai cum sa iubesti in 1-2 saptamani, eventual te indragostesti dar nu iubesti, iar la o relatie de 2 luni, fara suparare nu se compara intensitatea sentimentelor cu una de 1 an si 4 luni, daca ea nu vrea sa va impacati si asta e motivul pentru care relatia voastra e over, atunci inseamna ca fie are de gand sa se intoarca la fostul, chiar daca a ranit-o foarte mult, fie a intalnit pe altcineva, la varsta asta, nu prea gasesti relatii seriose, din propria experienta iti spun, nu ii cauta in coarne si nu ii scrie sau sa o stresezi mult, daca chiar tine la tine, o sa-ti scrie ea sau o sa vorbiti in cateva zile, daca nu, atunci treci peste, poate tu ai vazut asta in ea dar ea nu a vazut asta in tine, tot din propria experienta iti spun, ca urmeaza ceva mai bun, daca ea nu a fost menita sa fie, atunci o sa fie altcineva, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva sau ceva, imi poti lasa un mesaj in privat si o sa te ajut sa treci peste sau o sa te ascult, eventual daca esti curios o sa-ti spun si eu . Prin urmare, asteapta putin sa vezi cum sta treaba si cum se comporta dupa aceasta despartire, daca semnele sunt evidente ca sufera dupa tine, atunci inseamna ca a avut sentimente, daca nu, imi pare rau sa ti-o spun dar o stii si tu.