anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta,de aproximativ doua muni,colegii de la scoala,imi spun ca un bait ma place,am inceput sa vorbesc cu el(in secret,ca lumea sa creada ca il plac),si am devenit BF, si nimeni nu stie nimic.Cum pot sa ii spun ca il plac, fara sa se emotioneze si sa nu spuna ma nimeni?

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna,Alina! happy
Daca sunteti BF,intalniti-va odata afara,vorbiti despre subiecte comune si incearca sa ajungi la subiectul ''dragoste''! Incet,incet spune-i ca vrei sa-i spui ceva important, si roaga-l sa nu se supere, sa reactioneze urat sau sa mai spuna cuiva! Uitandu-te in ochii lui, spune-i ca-l placi! NU se va emotiona, asa-s baieti! Apoi asteapta raspunsuri si...mult noroc :*
Fundita puppy dog eyes?

| Alinaaa333 a răspuns (pentru SexyGirlSweet1998):

Multumesc,dar imi zici te rog, cum pot sa ii spun asta prim mesaje? SI cum pot sa ma controlez? Pentru ca de fiecare data cand trec pa langa el, mi de face greata, si am fluturi in stomac, si nu imi place de loc senzatia asta! Merci!

| SexyGirlSweet1998 a răspuns (pentru Alinaaa333):

Nu,nu-i spune prim mesaje/telefon/facebook pentru ca ai mult mai multe sanse sa fii cu el, pentru ca e chimia aceea speciala si va priviti in ochi. Deci incerci sa te controlezi si ii spui asa ''Ignora emotiile mele, dar chiar vreau sa-ti spun ceva si te implor nu ma lua in ras!'' Va intelege, ma :*
Bafta!

Multumesc,dar problema, este ca nu am mai vorbit cu el in persoana, pentru ca ti-am mai zis, cum ma simt, ci am vorbit tot timiul pe wats up...

| sabin89 a răspuns (pentru Alinaaa333):

Lasa whats up-ul si treci la discutia in persoana. Ti-a dat sfat bun Criss.

| SexyGirlSweet1998 a răspuns (pentru Alinaaa333):

Atunci incearca sa-i spui si asa dar ai grija cum o ziciwinking

Multumesccc!

11 răspunsuri:
| ClauA17 a răspuns:

Pai daca el te cauta des inseamna ca te place, tot ce trebuie sa faci este sa fii draguta cu el si poti sa il intrebi de cine ii place

| Alinaaa333 a răspuns (pentru ClauA17):

Multumesc,dar deja stiu bbine ca ma place, mi-a zis-o! :*

| ClauA17 a răspuns (pentru Alinaaa333):

E bine atunci

| Alinaaa333 a răspuns:

Luni*

| UnDeadMan a răspuns:

Alina sa stii un baiat nu se emotioneaza cand ii spui ca il placi. Daca il ajuti si il bagi in seama asa cum spui isi va da seama ca simti ceva pentru el