anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o întrebare. Iubita mea vrea să facă facultatea în România iar eu trebuie să stau în Austria pentru a munci și a face bani, îmi spune careva un sfat cu ce ar trebui să fac? Mi-aș dori chiar foarte mult să o am lângă mine dar dacă plec din Austria și mă mut cu ea în România, nu aș avea nici bani și nici un loc de muncă bun.

32 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Păi aici intervine ceea ce simți tu și ce găsești mai important, banul sau prezența iubitei tale.

| RappaNow a răspuns (pentru T0T):

Totuși e greu să renunți la un salariu minim de 2000€ pe lună pentru unul de 700€ / 800€. În România m-aș întoarce cu drag dar sunt multe probleme în România care distrug țara și nu prea aștept o schimbare în următorii 5 ani. Îmi iubesc țara în care m-am născut dar nu mă pot duce acolo să am o familie și să economisesc mereu doar pentru că salariul meu e furat de corupți din stat și de cei care își bat joc de țară. Oricum, mulțumesc de sfat. Apreciez happy

| Freya1 a răspuns:

Daca ai veni in Romania ai avea un salariu de 3000 si ceva de lei? Wtf... Unde o sa muncesti pentru bani astea ca vreau sa stiu si eu?
Daca ai avea salariul ala in functie de cati ani de facultate are ea de facut ai putea sa supravietuiesti, ca daca e vorba de facultate cred ca aveati pana in 20 si un pic de ani si timp suficient.
Daca tot nu vrei, singura solutie sunt vizitele dese.Vacante,concedii.

| Holiday a răspuns (pentru Freya1):

"Daca ai veni in Romania ai avea un salariu de 3000 si ceva de lei? Wtf... Unde o sa muncesti pentru bani astea ca vreau sa stiu si eu?"

Ti se pare mult 3000 de lei?!? WTF?!

| Freya1 a răspuns (pentru Holiday):

Da mi se pare mediu pentru un trai cat de cat ok intr-o tara ca si asta.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Spune-i ca sunt mediocre facultatile in Romania,
mie imi pare rau ca nu am plecat de aici

| RappaNow a răspuns (pentru supadeceapa):

Eu te cred, ei nu îi convine că nu este limba ei maternă, nu stiu ce să zic.

| supadeceapa a răspuns (pentru RappaNow):

Poate ii e mai usor sa invete in romana

| gheorghe699 a răspuns (pentru supadeceapa):

Esti tu mediocru, daca nu esti in stare sa faci facultate, ai gasit scuza, facultatile sunt mediocre ..prostovane,stii ce insemna sa faci o facultate afara? cat costa /

| supadeceapa a răspuns (pentru gheorghe699):

Uite boul cum arunca cu injurii fara sa cunoasca laughing Sunt la facultate, prostovane. Normal ca sunt ieftine aici daca sunt multe si degeaba.

Cat costa? Ca in UK poti face facultate gratis si fara bac luat. Sunt burse cacalau ca nu stiti voi sa le accesati e problema voastra.

| supadeceapa a răspuns (pentru supadeceapa):

Gheorghe, esti un bou, arunci aiurea cu injurii si ma mai blochezi.
Facultatea mea costa 8000 de lei pe an. Si fac 6 ani. Ti se pare ieftin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e proasta, ai tu frustrari si jignesti degeaba.

| gheorghe699 a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesant? frustrari, ca in Anglia faci facultate fara bac, fara liceu.da cu manelistii si #rezist, la nancomate ..nu am suportat prostia si cosmopolitismul niciodata, stiu este vechi, nu l-ai inventat tu, drept dovada iti recomand o poezie a lui M. Eminescu f actuala-Ai nostri tineri la Paris.

| anonim_4396 explică (pentru gheorghe699):

Ai jignit-o inainte sa zica asta, incearca un ceai de tei

Am jignit? pe cine am jignit, ai citit ce a spus?

Un adevar.

Ce adevar, ca esti ca ea?

Ce inseamna ca ea?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de ignor, nu ai raspuns, lipsa de argumente?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te muta, puteti incerca o relatie la distanta. Daca nu locuiti impreuna oricum nu ati avea timp sa va vedeti daca tu lucrezi si ea merge la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alege munca.

Răspuns utilizator avertizat
| mihaicelsfant a răspuns:

Trebuie sa o sustii. du-te cu ea daca nu poti sta fara ea

| RappaNow a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Nu am cum să mă duc, trebuie să muncesc și să fac bani, nu îmi va fi ușor să am o familie și un salariu de 700€ pe lună.

| suntserios a răspuns (pentru RappaNow):

Pai ce trebuie sa o iei de nevasta acum ca sa intretii familia cu 700euro?

| RappaNow a răspuns (pentru suntserios):

Chestia e că noi oricum o să ne mutăm împreună dar nu prea îmi convine situația din România și salariile de acolo, banii imediat se duc

| Alfred0703 a răspuns:

Si de ce vrea sa faca facultatea neaparat in Romania?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alfred0703):

Ca sa se f*&a cu altii, logic.

| RappaNow a răspuns (pentru Alfred0703):

Am întrebat-o și mi-a spus că e mai "ușor" pentru ea dacă e limba ei maternă.

Răspuns utilizator avertizat
| Dervbt a răspuns:

Paraseste-o. Fa bani si lasa iubirile pentru alta data. Nu merita sa stai dupa o zdreanta.

| suntserios a răspuns (pentru Dervbt):

Cate frustrai pe capul tau. Probabil nu ai nici job nici iubita si te cam roade subiectul discutiei, altfel nu vad rostul jignirilor