| Dolce_Vta_Chrystynyka_1997 a întrebat:

Am o intrebare la care nu am gasit nici acum un raspuns...care este rolul himenului...te protejeaza de sarcina? Pentru ca acum cateva zile am facut sex anal cu iubitul meu, el si-a dat drumul si mi-a ajuns si pe la pasa, ca sa zic asa, dar dupa 5 minute am facut pipi. si sper ca himenul si pipi care am facut dupa 5 minute sa ma fi protejat de o eventuala sarcina! Va rog mult ajutati-ma si va rog mult fara jigniri! rog seriozitate!

4 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Stai calma, nu ai ramas

| Bybi a răspuns:

În primul rând ia și te documentează înainte să faci sex.
În al doilea rând nu ești însărcinată, o sarcină se poate forma doar dacă a existat contact sexual, adică penisul a intrat în vagin, iar bărbatul a ejaculat în interior. Himenul nu te protejează de sarcină, prezervativul sau anticoncepționalele da. Și apropo, dacă faci sex anal nu înseamnă că ești virgină.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, himenul nu te protejeaza de sarcina. El are un mare orificiu, prin care poate intra chiar un deget, prin care iese sangele emsntraul si prin care pot intra fara probleme spermatozoizii. Himenul nu are nici un rol, este un vestigiu (in dezvoltarea embrionara, vaginul nu comunica initia cu exteriorul, apoi se face aceasta comunicare, ramanand un mic vestigiu).
Urinatul nu are nici un efect contraceptiv, fiindca uretra este complet separata de vagin. Urinatul dupa contact sexual are rol igienic, pentru a spala uretra de microbii care au fost antrenati in timpul actului sexual in uretra si a scadea riscul de infectie urinara.
Nici himenul si nici urinatul nu te protejeaza de sarcina, n-au nici o legatura (este ca si cum ai spune: sper ca norul de-afara ma va proteja de o eventuala sarcina).
In plus, daca esti suficient de pregatita sa faci perversiuni sexuale, cu siguranta ai depasit de mult varsta si maturitatea necesare pentru a avea copii.

| Pool77 a răspuns:

Pfaii ce draga e ea face sex anal.Dar nu stiu sa pronunte bine si ea spune asa de frumos "Pipi"