Băiatul care l-a bătut pe ăla e de vină.
Fata nu are nici o treabă cu el că s-a întâlnit cu altul.
Ăla chiar dacă îi vedea pe amândoi trebuia să plece și să îi lase în pace.
Fata a vrut să se întâlnească cu altul.
Nu, nu sunt eu implicat Am specificat că e o poveste din trecut care am auzit-o nu mi s-a întâmplat mie
Am înțeles ce ai vrut sa spui vruiam un răspuns mai argumentat îmi cer scuze mulțumesc de răspuns
Absolut!
Pentru că dacă fata i-ar fi zis, macar ăla își lua bătaie riscandu-se, acum, pentru câteva plimbări prin parc,mortu-n casa l-o băgat
Insist pe faptul că fata este vinovată, fiindcă știind că are o lepra acasă trebuia să-i fi spus băiatului cu care se plimba sau ce făcea ea și poate era evitat acest conflict.
Cea mai mare prostie sa rectionezi asa si sa te bati pentru o femeie.
Indiferent daca fata a spus sau nu, un barbat cu ceva in cap, nu reactioneaza asa. Nu merita deranjul.
Ambii sunt vinovati.Cand ai creier iti tii sub control instinctul de om al carvernei, iar cand ai principii morale nu umbli cu alti tipi desi ai deja o relatie.
De acord probabil daca nu mai ținea la el trebuia să îl lase și să umble cu celălalt băiat de care îi plăcea daca nu îl mai iubea pe el
Da ai dreptate, un prieten mi-a spus speța asta când am început să vorbim de relații și l-am întrebat dacă consideră că e ok sa te bagi peste relația altora, el mi-a spus povestea asta si a spus că poate nici nu știi dacă e cu cineva persoana care o iubești și ma pus pe gânduri, vruiam sa cer părerea altora legat de chestia asta
Da este o prostie, probabil că e la pușcărie omul nu știu exact nu mi-a spus prietenul toate detaliile dar gelozia extremă duce la multă violenta mai ales pentru cei care se enervează repede
anonim_4396 întreabă: