Părerea mea e că nu trebuie sa vă intereseze ce zice lumea,și atâta timp cât glumele voastre sunt cu bun simț și prin acele glume nu jicniți pe nimeni, nu cred că are nimeni treabă cu voi, oricum tot se va găsi cineva să vă judece, dar nu trebuie să băgați în seamă astfel de oamenii, ba chiar e bine să stați departe de astfel de oamenii care nu-și văd de treabă lor
Ai pus aceeasi intrebare de 2 ori.
Sunt 10 ani diferenta, lumea va va judeca.
Ce ar trebui sa conteze pentru voi e faptul ca va iubiti si va intelegeti.
Insa daca parerea lumii conteaza pentru tine, atunci cel mai bine ar fi sa inchei relatia.
Problema nu e acum, ci peste 10, 15 ani. Te vezi la 50 de ani căsătorit cu cineva de 60?
Pentru ea poate e mei bune sa își găsească acum pe cineva mai apropiat ca vârsta cu care ar avea sanse la o casatorie pana la sfârșitul vieții decat sa o părăsești peste 10, 15 ani pentru ca ti se va părea bătrâna in timp ce tu esti inca relariv tânăr si in forma.
"aștept niște răspunsuri pozitive"
cum mai spuneam: nu pricep de ce mai intrebi ce intrebi, din start tu NU accepți o altă părere așa că!
Dacă aveți planuri de căsătorie, nu vad problema. Dacă va prind anii aia sugerati de ceilalți, gen peste 55-60, nu mai conteaza diferența, sunteți prea obișnuiți unul cu altul, veți fi trecut și depășit prea prea multe probleme ale vieții împreună iar afectiunea stabilita în atâția ani nu se va mai dărâma niciodată.
Dar îmi spui dacă vrei sa te căsătorești cu ea?
Cheers
Ce te fwte grija de gura lumii?!? Se știe că doar pământul o astupă.
PS nu e cazul să pui aceeași întrebare de mai multe ori.
Eu nu înțeleg o chestie, de ce ai pus data exactă de naștere a amândurora? Ai fi putut spune că tu ai 26 de ani, ea 35 și gata. Niciunul dintre voi nu este minor, ceea ce este bine. De ce te-ar interesa ce părere are lumea? Vă vedeți de fericirea voastră, este cel mai bun lucru, dacă sunt persoane care au de comentat foarte bine, lasă-le să plece.
Lumea reacționează pentru că e ceva ce vezi rar asemenea cazuri, de obicei bărbatul e mai în vârstă, dar asta nu înseamnă că e ceva rău dacă e invers din moment ce există înțelegere și e o relație fericită
podean183 întreabă: