O sa treaca odata cu timpul.
Incearca sa inveti de la prieteni care nu sunt timizi, gaseste imprejurarile in care sa te simti tu foarte increzator in tine, daca te ajuta ia o gura de tarie inainte de a aborda o fata (am zis o gura nu toata sticla, si obligatoriu guma dupa aceea).
Afiseaza-ti totdeauna punctele forte si temele pe care vrei sa le discuti sa fie cele la care ai cele mai multe cunostinte, iar punctele vulnerabile incearca sa le maschezi si incet incet sa scapi de ele, sa devina tot puncte forte. Bafta!
Un om inteligent stie sa isi controleze emotiile. Gandeste-te ca o sa fie multe momente in viata care trebuie traite, in cazul tau le traiesti prea exagerat intr-un mod negativ. Transforma emotiile negative in pozitive. Cand iti bate inima soune in gandul tau, prefa-te ca iti bate inima de bucurie sau extaz. Incearca sa te minti singur si o sa reusesti.
Salut! TU te vei ajuta pe tine sa scapi de timiditate! Dar de ce esti timid? Pur si simplu, nu? Pai dragule, daca ai vointa si chiar vrei sa fi un baiat 'mai tupeist' poti sa faci asta! Fii ca ceilalti baieti din grupul tau de amici!
Si oricum. odata cu timpul si timiditatea ta va disparea, dar pana atunci i-a asta ca pe o calitate
funda?
Mi-ar placea sa te ajut eu sa depasesti aceasta stare.Trebuie doar sa vrei.lasa-mi un id sau fb-ul sa putem vorbii...
Citeste Irina Binder, blog Insomnii, si NLP mania. Te ajuta :) Uite in special asta http://www.irinab.com/2012/11/nu-te-rog-nu-pantofii-rosii.html
Comunica mai mult cu oamenii, incepand cu cei langa care te simti relaxat si extindeti cercul de prieteni asata in viata reala! nu pe net! te va ajuta
Bună! (:
oh, băieţii timizi... eu, fiind fată, pot spune că băieţii timizi mi se par simpatici, dar că la un moment dat, ca orice altă fată, aştept ca băiatul să facă primul pas. dar dacă băiatul este timid, când se va face acel pas? dacă îl va face fata va fi un pic ciudat, şi va putea interpreta greşit anumite semne ale băiatului, pe care le face din timiditate. So, dacă eşti băiat s-ar putea să vezi că anumite fete vor să se bage în seamă cu tine, dar poţi face anumite greşeli din timiditate şi le faci să înţeleagă totul complet greşit. aşa că trebuie să scapi de acest defect.
motivează-te, în primul rând, cu asta. apoi gândeşte-te că s-ar putea ca unii retarzi să se ia de tine, gen :
-frateeee, ce naiba eşti aşea dă sensibil?!
de-astea... nu cred că ar fi plăcut să se facă (,) caterincă pe tema asta. gândeşte-te la asta de fiecare dată când treci pe lângă oameni, gândeşte-te şi acolo, în adâncul tău, trebuie să ţipi, să vrei ca ceva să se schimbe. aşa că DESCHIDE-TE. fii tu însuţi fără să-ţi pese de părerea altora! da, ăla se uită ciudat la tine, şi? oricum e un necunoscut, va uita de asta peste câteva minute. şi ce dacă unii te vor urî? gelozie absurdă, este peste tot. motivează-te, fă-o, nu-ţi va părea rău! deschide-te, eliberează-te, vei vedea că te vei simţi mai liber după aceea.
Baftă!
Fa-ti un cerc de prieteni de incredere, cu ei ai sa fii tu, si extinde-l pe masura ce trece timpul.Sau gaseste-ti o iubita.Alege ce doresti.
Buna,
Nimeni din aceasta ``comunitate virtuala nu te poate ajuta, singura persoana care te poate ajuta esti TU.
Dar pana la urma timiditatea in sine, nu este un defect incearca sa il vezi, ca pe o calitate.
TOTUL TINE DE CREER IAR CREERUL DE INTERIOR.
andrei_6254 întreabă: