| Gabiiel a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare mai mult pentru femei sau cei care au relatie.

Acum o zi am avut un mic conflict cu prietena mea, dorea sa ne despartim pentru ca, spune aceasta nu simtea la fel si dorea ca in urmatoarea zi sa ne vedem sa fie un ramas bun fata in fata.

Ma trezesc azi cu mesaj de la ea si a inceput sa fie foarte sincera si sa imi spuna ca incepi sa iubesti un lucru de abia dupa ce il piezi si continua pe aceasta idee cu speranta de a ne impaca.

Asa ca am o intrebare deoarece este ceva nou pentru mine. Se mai poate intampla sau a mai patit cineva asa?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte urât să-ți spună lucrurile astea relativ importante prin mesaje.

| dragumaria a răspuns:

Ar trebui sa discuți sincer cu ea, sa îți spună clar care ar fi fost adevăratul motiv al despărțirii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varste aveti?

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Din cate vad eu asta este o relatie intre copii, ca-i total imatura atata vreme cat una ziceti azi si alta ganditi si vreti maine.

Daca nu mai vrei sa continui relatia cu fata, spune-i "nu" si inchide-i orice comunicare si portita catre tine, ca nu mai face sens sa intindeti zeama, cand este evident ca relatia nu-i fericita si nu are viitor.

| Hyperion7 a răspuns:

Faptul că e indecisa poate cauza probleme grave în relație ulterior!
Mare grija la acest aspect!

| S8N a răspuns:

Nu-ti pierde timpul, o sa prinzi doar drama intr-o relatie d-asta. Mai sunt fete.