anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare si eu pentru voi:Mi-am pierdut prietenul cel mai bun,si nu stiu ce sa fac. Daca aveti idei va rog sa le lasati in comm, dau funda.Multumesc anticipat!

12 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici un articol pe această temă: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102008104

Sper mult să te ajute!

Cele bune!

| vangaelis a răspuns:

Depinde in ce fel ti-ai pierd prietenul. Nu ai mentionat cauza.

Răspuns utilizator avertizat
| TPUuser199 a răspuns:

O prietenie care a luat sfarsit, nu a existat niciodata.

| scary7 a răspuns:

Prieten bun =caine
Respecta aceasti pasi
Ai nevoie de
1 poza cu, cainele
aprox 543 foi a4
o imprimanta
3/5 role de scoci depinde de situatie
tus color
un mesaj ex: Pierdut cainele raspunde la numele Mihaita, pierdut in centrul orasului tel 0722222221 pecompensa 200 lei

Acuma ca ai toate astea printeaza pe foile a4 poza si mesajul si punele afisele pe stalpuri sau pe parbrizele de la masini big grin
You're welcome big grin

| stefy4tfg7yn a răspuns:

Buna! Te-as putea ajuta eu, dar fiindca nu ai mentionat si cauza nu te prea pot sfatui asa cum ar trebui. In fine...cred ca sti si tu in primul rand ar trebui sa te duci la el si sa-ti ceri sincer scuze,sa nu te enervezi daca o sa se certe cu tine sau pe moment o sa zica ca nu-ti accepta scuzele,sa fi calm si tolerant,daca vezi ca nu ai sorti de izbanda incearca sa-i trimiti treptat mesaje si sa-l suni (sa nu faci asta chiar in exces,nu este bine),sa il intrebi daca ar vrea sa iesiti la o plimbare,la un suc,in parc,sau mai stiu eu unde va placea voua(pentru a discuta),arata-i ca iti pasa cu adevarat de el si ajuta-l la nevoie,stai prin preajmalui si nu in ultimul rand incearca sa-i explici situatia, si poate asa isi va da seama unde a gresit si el, si iti va oferii din nou o sansa. Sper ca te-am ajutat cat de cat, poate ai vrea sa imi spui si din ce cauza v-ati certat, asa probabil asi gasi mai multe solutii, si mai eficente decat cele precizate mai sus.Iti urez multa bafta, sper sa-l recuperezi! kiss

| Sammas22 a răspuns (pentru stefy4tfg7yn):

Multumesc foarte mult pentru sfat, cauza este:acum cativa ani ascultam rock doar pentru a-i face pe plac, iar din greseala i-am spus asta, s-a suparat foarte rau si asa s-a terminat.

| stefy4tfg7yn a răspuns (pentru Sammas22):

Offoff...chiar nu stiu ce sa zic, daca ai incercat si cu scuzele si n-a mers.
Si pe deasupra daca am inteles eu bine e suparat pe tine de acum 4 luni thinking
Si de atunci nu v-ati mai intalnit,nu v-ati mai vorbit?
Sincer nu stiu sigur pe ce ton i-ai spus tu ca nu-ti place muzica rock,si ca ai ascultat doar pentru ai face pe plac,dar un lucru e sigur,ati gresit amandoi.
In primul rand el, pentru ca s-a suparat dintr-un lucru atat de banal, si in al doilea rand tu pentru ca poate l-ai jignit spunandu-i asta.
Inca nu am gasit o rezolvare la aceasta problema si nu cred ca ti-o pot da chiar acum, dar o sa incerc sa ma gandesc la ceva care o sa il faca sa te ierte, promit.
Imi pare rau! sad

| stefy4tfg7yn a răspuns:

Hei,te-ai impacat cu prietenul tau?
Daca nu sa stii ca imi pare rau, dar nu inceta sa speri ca intr-o zi il vei recupera.Incearca sa mai vorbesti cu prietenii lui, vezi, poate te ajuta ei.
Bafta, inca o data!

| Sammas22 a răspuns:

Acum cativa ani ascultam rock numai pentru a-i face pe plac, iar acum 4 luni i-am spus asta, s-a enervat foarte tare si asta a fost.