| IonutDinulescu a întrebat:

am o iubita de 15 ani la care am 4 luni de relatie, ea crede ca nu este frumoasa doar ca este fix invers arata foarte bine si nu doar eu cred asta, am tot incercat sa o mai inveselesc sa fac sa nu mai creada asta dar de fiecare data "pentru ca asa ma vad cand ma uit in oglinda" sau ceva in genul tot o tine pe a ei, stiu ma cam preocupa doar ca de la un lucru ca asta mie sa nu ajunga mai rau si as vrea sa o ajut eu, este falabila si psihologul dar nu cred ca va vrea si sa nu se simta prost si ma gandeam sa o ajut eu putin cate putin sa o repar dar nu stiu exact cum am incercat multe moduri dar nu prea dau succes...
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac :/?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La 15 ani majoritatea fetelor gandesc asa. Isi canalizeaza atentia pe un model si devin obsedate ca nu arata si ele la fel.
Nu ai ce face.
Cu timpul isi va schimba gandirea.

| Andreeush a răspuns:

Nu cred ca poti sa faci ceva. Are nevoie de ajutor profesional.

| Ineys a răspuns:

E razgaita ma. Face fite mai pe scurt, iar tu fraier ii canti in struna. Ea zice ca-i urata ca tu sa-i zici ca e frumoasa, nu te-ai prins? rolling on the floor

| sweetys a răspuns:

Stiu ca va suna rautacios. Unele o fac intentionat doar ca sa primeasca laude. Se alinta prea mult. Asa aveam si eu o prietena. Nu ii placea nimic la ea si se plangea cu fiecare ocazie, doar ca cei din jur sa ii zica cat de frumoasa este.

| Raducons a răspuns:

Este ciuat, de obicei fiecare stie cum arata nu trebuie ca sa îi demonstreze cineva, Poate ca nu arata asa de bine cum zici tu si ea vede asta si se compara cu alte fete.

| christall a răspuns:

Sper sa nu ajunga ca "divele" noastre: buzate, spracenate, botoxate, siliconate. Nici ele nu se vedeau frumoase, acum se vad belea. Incearca sa o intrebi ce anume nu ii place la ea si spune-i si tu ce nu iti place la tine. Poate asa incepeti sa creati o legatura, se deschide mai mult si o s-o intelegi mai bine.

| P3d1a a răspuns:

La ce te astepti daca are 15 ani. E copila

| SingPlicti a răspuns:

Din pacate nu cred ca ai sa ai sanse de reusita singur, fara ajutor specializat.
imi vine totusi un gand. mergeti in public, in zone necunoscute dar aglomerate si daca reusesti sa o convingi sa abordeze persoane straine si sa incerce un pic de flirt ar putea da roade. din pacate imi inchip[ui ca e si timida din cauza convingerilor ei.
asa ca...
pretuieste-o, fa-o sa se simta spaciala, ofera-i flori, poarta-te frumos si bucura-te de viata impreuna