| robertt001 a întrebat:

Salut TPU
Am o iubita de 2 saptamani.Astazi am vorbit dimineata si am stabilit sa iesim seara in oras, cand iese de la scoala. Dar dupa scoala m-a sunat si mi-a spus ca ramane in oras la un suc cu cateva colege si ca vom iesi mai tarziu. Dupa aprox o ora mi-a trimis mesaj in care mi-a spus ca isi cere scuze, ca s-au intalnit mai multe colege si nu mai poate iesi cu mine astazi.
Mentionez ca am 19 ani si ea 17.
Ceva sfaturi? Nu stiu ce sa zic, probabil trebuie sa o ignor acum pana astept un semn din partea ei

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Increderea o capeti dupa mult timp cu ea, acum tu nu poti zice ca esti impreuna pentru ca nu o cunosti bine, te iluzionezi. Data viitoare daca mai face asa poti sa-i zici la propriu si figurat ca e curva.

| mona a răspuns:

Poate nu te-a mintit dar daca se mai repeta faza asta poti sa te gandesti ca ceva este in neregula...

| VadTot a răspuns:

Scuza ma ca ti zic. dar cred ca i acorzi prea multa atentie!

| miolina a răspuns:

Apropo, nu s-a saturat indeajuns la scoala cu colegele ei? Infumurata in fata ta? Batjocura?

| IuseinLavinia a răspuns:

EU zic ca ea nu iti da importanta daca a a facut asa, daca era cat de cat incantata tot facea ceva in privinta asta. INcerca sa combine cele 2 intalniri. happy Asteapta si tu un timp si vezi cum sta treaba, dupa aia mai scriene.

| DnFn a răspuns:

Buna!
Te sfatuiesc sa nu ii dai mesaj pana nu iti da ea.
Daca spune sa va intalniti intalneste-te cu ea, vorbeste normal. Intreab-o cum a fost seara cu prietenele, ce au facut, daca s-au distrat bine. Nu este o drama daca a ramas cu prietenele ..se mai intampla (dar sa nu exageram! )
Acorda-i atentie atat cat e nevoie, nu exagera cu sms-uri, apeluri. Dupa cum o vad, e o tipa care ii place libertatea, nu vrea sa fie sufocata. Accept-o asa cum e! Multa bafta!

| MadutZzaB a răspuns:

Aveti putin timp impreuna poate asta e problema...las-o o perioada si daca vezi ca iti face la fel, inseamna ca nu se merita. Poate simte nevoia de libertate si nu e inca pregatita de o relatie, sau poate ca se plictiseste in prezenta ta. De obicei fetele se plictisesc destul de repede daca le acorzi prea multa atentie din prima. Ia fa-i si tu o faza de genul si ai sa vezi ce se aprinde si daca face asa, ii poti da peste nas cu faza pe care a facut-o ea