Iti place de foarte mult timp de ea, e drept. faptul ca va priviti in ochi si ca o faci sa rada e numit flirt, la care ea iti raspunde. Cred ca ea nu ti-a dat sanse pentru ca ii e frica sa recunoasa ceea ce simte. Poate ca e doar confuza si de asta sta cu alt baiat; sau poate vrea sa se convinga ca o placi si sa te faca gelos... e micuta si, ca si orice om, e nehotarata. s-ar putea ca ei sa ii placa de tine, fara sa isi dea seama. poate confunda sentimentul prieteniei cu cel al dragostei. Eu te sfatuiesc sa continui sa intri in vorba cu ea, sa ii spui tot felul de chestii dragute.e foarte bine ca aveti prieteni comuni, si asta te poate ajuta sa o cuceresti.Continua cu ceea ce ai facut pana acum si ai incredere in tine!
Bafta!
Buna.
Fii mai calm, las-o si pe ea sa respire. Nu ii mai face nimic cateva zile ( doar vorbiti ) si vei vedea cum reactioneaza. Sau poti sa rogi o prietena de a ei sa o intrebe ce parere are despre tine si prietena sa iti spuna. Daca zice ca nu te place/te uraste... asta e.
P.S.: Mai sunt fete pe lume
Poy daca a spus ca nu ai sanse la ea inseamna ca nu mai ai ce-ti bate capul. Treci mai departe ca fete mai sunt. Nu-i numai ea. Iar eu nu inteleg dc se uita dupa tine daca a zis ca nu ai sanse la ea. Nah, tu hotarasti, eu ti-am dat doar o idee. Funda?
Pei frate ce e greu te duci cu sinceritate la easi ai spui "ma placi sau ce eu te plac deci spune-mi ca sa nu cred alceva " eu una cred ca e cel mai simplu deoarece o sa creada dupa aceea ca esti hotarat cel putin asta este sfatul meu
Buna,nu cumva cand se uita dupaa tine,esti cu prietenul acela, cu care ea povesteste? Daca nu, poate doar se foloseste de tine ca sa il faca gelos pe baiatul acela.