Youtubul e plin de canale de gaming si mare parte din ele proaste, foarte proaste si de aceea eu personal sunt scarbit de asa ceva. Ori faci ceva content original ori renunta.
Si in al doilea rand ce treaba au parintii cu ce faci tu pe Youtube? macar ai un PC decent pentru asa ceva?
Daca trebuie sa ii ceri voie lui taica-tu sa te joci pe calculator inseamna ca esti prea mic sa faci un canal de gaming pe YouTube (incearca pe twitch) .
Din pacate, trebuie sa le dau dreptate, mai ales daca inveti prost.
Daca ai avea note de 9 si 10 pe linie, sunt convinsa ca nu ar avea ce sa-ti mai spuna si ar accepta sa te lase cateva ore pe zi sa stai pe Youtube.
Totusi, nu va relevanta pierderii timpului pe Youtube, mai ales la varsta asta mica, stiu ca intre voi copii va instigati unul pe altul la facut cate in luna si in stele, dar nu sunt de nici un folos, doar pentru joaca si ca sa va dovediti unul altuia cat sunteti de smecheri.
Fa daca crezi ca Youtube ca ajunge sa te plateasca pentru video-uri. Dar hobby-urile la varsta ta ar trebui sa fie sportive sau artistice si de performanta. Asta pe langa invatat. Cu jocurile PC nu a ajuns nimeni mare si chiar daca a ajuns, s-a ratat. Pentru ca PC inseamna sedentarism. La modul ala...
Fara sustinerea parintilor la varsta ta ti-ar fi foarte greu chiar daca, dupa cum s-a exprimat si Zaygon, nu ar avea ei mare treaba cu ce faci tu pe internet>>>Youtube.
Acum ai 15 ani, pana la 18-19 ani cand vei termina liceul cel mai probabil nu vei avea niciun ban (muncit de tine) pentru c-a trebuit sa stai sa-nveti.
Dupa te apuci de facultate si poate iti iei si un job part-time, din nou, pentru a avea timp si de scoala si de invatat.Dar pana atunci ce te faci?
Sa spunem ca maine-poimaine te apuci de yt si dupa un timp constati ca ar fi o idee sa investesti ceva intr-un echipament mai bun de filmat&inregistrat, de la cine ajutor daca nu din partea alor tai? Insa chiar si doar moral daca te sustin si tot e ceva, daca nu altfel.
Daca le dovedesti ca esti in stare si sa-nveti si sa intretii un canal de yt nu cred eu c-ar mai exista vreo indoiala in decizia de a te aproba. DACA.