Daca nu risti nu castigi(daca nu vorbesti cu ea n-ai cum sa te lamuresti). Trebuie sa stii si sa pierzi daca va fi cazul si sa nu-ti pese de ceea ce vor spune colegii tai.Noroc.
Te place mai mult ca sigur. Invit-o in oras sau pur si simplu intreab-o daca vrea sa fie cu tine. Succes:*
Problema e ca mi-e rusine de restul prietenilor , si ea e super frumoasa iar eu nu sunt chiar asa aratos, dar nici urat . Ok, sa spunem ca o invit, dar daca incepe sa rada, daca spune "tu?" sau alte chestii
Sall TREBUIE sa iti invingi timiditatea si invit-o in oras la urma urmei e plin pamantul de fete! nu mai fii timid SuCCes
Da te place>Incearca sa-ti invingi timiditatea fa-i complimente, ajut-o cand are nevoie, ia-o in brate, vorbeste frumos cu ea, si invit-o in oras
As vrea sa va mai intreb ceva , aseara am vazut ca are multe bratari la mana si i-am cerut si eu una, si mi-a dat, dar mi-a dat una pe care scrie "Forever" ce as vrea sa va intreb, este doar o coincidenta, sau e un semn ca m-ar place , dar inainte sa mi-o dea m-a intrebat: "O vrei pe asta?" dar pe un ton cald , o parere ceva? Mersi