Daca vrei sa ramaneti prietene ar trebui sa discuti cu ea si s-o intrebi de ce se comporta asa. Poti sa-i spus ce-ai auzit si ca nu este adevarat ca ai vorbit urat despre ea.
Daca nu vrei, poti sa o ignori.
Tine minte: fara un dialog serios si cu cartile pe fata nu se pot rezolva problemele.
Ar fi bine sa nu o mai bagi in seama... daca iti merita prietenia se va intoarce la tine!
Mai bine o intrebi de ce se comporta asa cu tine, daca zice ca nu are nici un motiv.e imposibil! Daca raspunde asta sigur e ceva rau, care nu vrea sa ti-o spuna tie.
Un sfat ar fi sa pui un prieten sa o intrebe de ce se comporta asa si apoi sa iti zica tie.
Daca e ceva legat de comportament, incerci sa te schimbi cumva.(este doar un sfat)
Eu, sincer, mai bine vezi care e problema, apoi sa te gandesti daca te impaci cu ea.
Daca urmezi spusele mele, te rog lasa-mi in comentariu ce s-a intamplat
Spargei fata lu prostul ala. Ce te temi? si spune-i fetei alea ca pentru ea ai facut asta, si nu credeai il vei asculta pe ala, crede-ma functioneaza. Iar mai apoi ei ii va parea rau ca s-a comportat asa cu tine
Eu nu as faceo, nu m.as impaca cu ea odata ce nu e vina mea..adevarul o sa se afle oricum si atunci o sa se milogeasca ea de tine. daca iti e prietena adevarata nu crede orice pr care ii spune aiureli
Pai cand te pui cu o fata te face sa regreti. Cred ca ar trebui sa iti ceri scuze si sa va impacati. Dar sa nu ii mai faci asta deoarece s-ar putea sa regreti...