| spidy a întrebat:

Am o mica dilema....acum vreo 2 luni m-am cunoscut cu o fata pe fb, am vb timp de vreo 2 saptamani pe fb si dupa am lasat o mica pauza de vreo 3 saptamani, bun, dupa acele 3 saptamani m-a bagat in seama,mi-am spus asta e momentul sa ne cunoastem live,am invitat-o la film,a acceptat totul a fost ok,ne-am sarutat a fost ok,a doua zi am vb mai multe si a zis hai sa ne cunoastem mai bine,aici vine problema o vad cam indecisa,am tot vb o saptamana si sambata asta iar ne-am vazut ne-am purtat ca un cuplu dar cica ii e frica sa avem o relatie,a suferit mult in ultimele relatii si ii e teama sa incerce una noua,ce as putea sa fac sa o cuceresc? adic o iubesc! dar pe ea o vad indecisa, imi fac griji pentru ea, ii fac toate poftele... daca ma puteti ajuta.Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| nupebunezau a răspuns:

Buna.
In primul rand discuta cu ea. Comunicarea este un lucru important intr-o relatie. Intreab-o cauzele suferintei ei din relatiile anterioare. Intreab-o ce doreste ea de la o relatie. Iar apoi ofera-i tot sprijinul, grija, prietenia si iubirea ta. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru o fata.

| spidy explică (pentru nupebunezau):

Un sfat super bun :* deci trebuie sa o fac sa prinda incredere in minehappy dar imi e teama dupa sa nu inceapa sa ma considere doar amic-frate...

| nupebunezau a răspuns (pentru spidy):

Aici depinde de ea.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te cam grabesti, continua sa-i faci toate poftele inca un timp. Orice fata isteata aplica si ea teoria gainii.

| SkyPilot a răspuns:

Sfatul lui nupebunezau este foarte bun. Nu te grabi, las-o sa capete incredere in tine. Daca v-ati purtat ca un cuplu este mai putin probabil sa intri in friendzone.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Tot ce poti face tu este sa te comporti cum ai facut-o si pana acum. Ea ar trebui sa mearga la risc. Doar pentru ca a dat de idioti nu inseamna ca toti sunt la fel. Insa, chestia asta ea trebuie s-o inteleaga. Ca n-are de unde sa stie daca nu-ti da o sansa. Pana LA URMA, ASTA ESTE VIATA. SUFERIM, MERGEM MAI DEPARTE.

| Elena_Anghel_1994 a răspuns:

Daca ea nu vrea sa aiba in momentul de fata o relatie o sa fie cam greu, poti sa te dai cat vrei peste cap, nu rezolvi nimic..consideri ca ei ii place de tine sau a folosit acest text(ca ii e teama sa aiba o relatie noua) ca pretext?